DVOBOJ TRENERSKIH TITANA, DRUGI DIO: / Klopp se naklonio Guardioli, ali naglasio je jednu važniju stvar

Image
Foto: AFP

U najavi okršaja, trener Liverpoola nije štedio komplimente za Guardiolu

9.4.2018.
17:11
AFP
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola briljirali su u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka i na domaćem terenu svladali Manchester City 3-0. Ovo je bio okršaj i velikih trenera na obje klube. Pep Guardiola razočarao je mnoge nakon što je njegov City bez praktički ispaljenog metka pao na Anfieldu, ali sad je novi susret pred njima i Jurgen Klopp na klupi Redsa zna da još ništa nije gotovo.

"Trebaju nam europske titule"

KLOPP I GUARDIOLA: Teško je reći čije su izjave nakon utakmice bile moćnije, pobjednika ili poraženog

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo odigrati savršeni meč da bismo prošli dalje", rekao je Guardiola uoči utakmice. City nije imao dobar uvod u uzvrat protiv Liverpoola koji je na rasporedu sutra od 20.45. Naime, u prvenstvu su mogli osigurati naslov prvaka pobjedom protiv gradskog rivala, a iako su vodili 2-0, United je slavio u konačnici 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi osuđuju, ali ja sam zadovoljan svojom ekipom. Igramo izvrsno. Iako smo izgubili, bio sam sretan s igrom. Trebaju nam europske titule, ali do njih nije lako doći. Bit će teško - ne kažem da nemamo kvalitetu za prolazak, ali bit će to veliki izazov i test. Ali to je nogomet, imamo šanse jer smo u stanju stvoriti brojne prilike", rekao je Katalonac kojeg su mnogi kritizirali nakon prve utakmice.

"Bilo bi sjajno da postignemo pet golova"

MILIJUNI SE SLIJEVAJU U MANCHESTER CITY: Guardiola dobiva novu financijsku injekciju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, potpuno drugačija slika. Nijemac Klopp slavljen je od strane navijač za taktičku pripremu prvog ogleda.

"Nisam zainteresiran za etikete poput 'favorit' ili 'autsajder'. Tako nalaže zdravi razum. Mi smo samo u prednosti. Nemamo problema s time. Svakako je bilo bolje nego što smo očekivali u prvom ogledu", rekao je Klopp u najavi uzvrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada smo izgubili od njih 5:0, svi ste mogli vidjeti njihovu veličinu kada smo imali čovjeka manje. Pep je najbolji menadžer na svijetu, ali ne postoji savršena nogometna ekipa", priznao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra Nijemac kako njegova momčad ima lijepu priliku da prođe u sljedeće kolo, ali naglašava kako ništa nije riješeno.

"Bilo bi sjajno da postignemo pet golova, to bi bilo užasno za njih, zar ne?", govorio je o savršenom scenariju. "Sve se svodi na to da budemo stabilni i živi te da im ne olakšamo posao. Moramo biti hrabri i snažni", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo