VELIKI INTERES / Čak dva slavna engleska kluba žele dovesti Dinamovu zvijezdu. Modri bi na njemu mogli zaraditi dosta dobar novac

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Trener Ante Čačić na njega očito neće računati u novoj sezonu jer je u posljednjih pet utakmica Prve HNL odigrao samo 14 minuta

1.6.2022.
11:00
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo bi ovoga ljeta mogao obaviti jedan veoma respektabilan transfer. Ako je za vjerovati BiH portalu Sport.sport, Dinamov veznjak i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Amer Gojak, karijeru bi trebao nastaviti u Engleskoj.

Gojak je, navodno, velika želja čak dvaju slavnih engleskih klubova, West Bromwich Albiona i Sheffield Uniteda. Oba kluba su članovi Championshipa i pretendiraju na palsman u Premiership sljedeće sezone. Sheffield se borio za ulazak u Premier ligu, ali je ispao od Nottingham Forresta u finalu doigravanja, dok je WBA završio na desetom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gojak je ove sezone za Dinamo upisao 39 nastupa i većinu sezone bio je u dobroj formi, iako je upisao samo dva gola i jednu asistenciju. BiH nogometaš uglavnom je ulazio s klupe, ali je tu i tamo znao započeti od prve minute.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Koliko će Dinamo zaraditi?

Trener Ante Čačić na njega očito neće računati u novoj sezonu jer u posljednjih pet utakmica Prve HNL, Gojak je odigrao samo 14 minuta, a Dinamo u svojim redovima već ima spremne igrače koji igraju na njegovoj poziciji i tako da njegov odlazak neće stvoriti rupu u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gojak trenutno vrijedi 2.5 milijuna eura prema Transfermarktu i teško da će Dinamo dobiti manje od toga, ako do transfera i dođe, a opet, to je zaista pristojna cifra za pričuvnog igrača.

Podsjetimo, Gojak je već jednom napustio Dinamo, prešao je na posudbu s opcijom otkupa u Torino. Ali nije odigrao dovoljan broj utakmica za talijanski klub i vraćen je s posudbe prošloga ljeta. Gojak je prije svega tri godine bio jedna od najvećih zvijezda u Dinamu i vrijedio je impresivnih osam milijuna eura, no kako se baš i nije naigrao u periodu do danas, cijena mu se srozala. Dinamu je svakako u interesu da ga proda ovoga ljeta jer ulazi u posljednju godinu ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo