DVA AKTERA SPORNOG KONTAKTA: / Samo oni znaju što se točno dogodilo, a obojica su iznijela svoju stranu priče

Image
Foto: AFP

Kontakt je sigurno postajao, ali je li bio dovoljan za kazneni udarac?

12.4.2018.
9:32
AFP
VOYO logo

Juventusov branič Medhi Benatija srušio je Lucasa Vasqueza u sudačkoj nadoknadi, a engleski sudac Mike Oliver pokazao je bez previše razmišljanja na bijelu točku.

Torinska momčad stigla je do 3-0 u Madridu, izjednačila je rezultat iz prve utakmice i kada su svi mislili da se ide u produžetke, Cristiano Ronaldo je zabio za 3-1 u 98. minuti i prolaz u polufinale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[ANKETA] SUDAČKA ODLUKA O KOJOJ SVI PRIČAJU: Je li Michael Oliver opravdano dosudio kazneni udarac za Real?

"Tužni smo jer smo odigrali utakmicu kakvu smo željeli, ali ista stvar se dogodila Bayernu prošle godine. Real je sjajna momčad, no svaki put kada je sporna situaciji, odluka ide na njihovu stranu", rekao je Benatija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Išao sam zaobići Vazqueza i došao sam do lopte. On je pao jer nije mogao napraviti ništa drugo u toj situaciji. Mogli ste vidjeti kako se lopta odbila od moje noge i promijenila smjer. Dosuditi penal nakon toga je apsurdno. Mi smo žrtve, ali smo veoma ponosni", detaljno je objasnio obrambeni igrač Stare dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vazquez se ne slaže...

S druge strane, svoju verziju događaja iznio je Lucas Vasquez.

GIGI JE BIO BIJESAN I REVOLTIRAN, A ONDA MU JE PRIŠAO RONALDO: Ovo je Buffonova reakcija prema čovjeku koji ga je izbacio iz LP-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li bio penal? Da! Cristiano mi je dodao loptu i taman kada sam išao zabiti, njihov stoper mi je došao s leđa i pregazio me. Uopće nije upitno", rekao je Vazquez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihovi protesti su bili normalni. Igrala se zadnja minuta, ali ovo nam mora biti lekcija. Tko god se opusti, platit će za to", zaključio je 26-godišnji Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo