Udarac za Mamica: Dinamo ostaje bez ponajboljeg igraca!

Cini se da je prvi Dinamov transfer u zimskom prijelaznom roku pred realizacijom.

16.12.2014.
8:51
VOYO logo

Dinamo je u nedjelju u posljednjem kolu jesenskog dijela hrvatskog prvenstva pobijedio Slaven Bedlupo s 3:2, a Cop je zabio dva gola. Na pustom Maksimiru tu su utakmicu pratili predstavnici nekoliko europskih klubova, a najozbiljniji medu njima je bi onaj iz jednog engleskog premierligasa koji je sjedio uz Copove agente Sinisu Sosu i Velibora Momcilovica.

Jutarnji list pise da su pregovori usli u zavrsnu fazu, ali Copovi predstavnici zasad kriju ime kluba. Ranije se spominjalo zanimanje Seville i Paderborna, pa ako ne upali prica s Engleskom, moguce je da ce jedan od spomenutih klubova biti nova Copova destinacija, a za ocekivati je da ce Zagrepcani za odstetu dobiti oko cetiri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/m4psb_AVEk4

Cop je u Dinamo dosao u ljeto 2012. iz Splita i u 107 nastupa zabio 58 golova, a u domacem je prvenstvu ove sezone postigao 12 pogodaka i prvi je klupski strijelac. Njegove ce brojke pokusati ponoviti Dejan Radonjic koji bi se ove zime trebao vratiti medu Modre. On je ljetos dosao u Dinamo iz Istre, ali nije bio fizicki spreman i nije se uspio nametnuti. Ekspresno se vratio na posudbu u Pulu i zakljucio jesenski dio sezone s deset pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako bih mogao reci ne kada sam igrac Dinama i njihova je zadnja. Nacelan dogovor je da ostanem u Puli do ljeta, ali igrac ionako posljednji sazna", komentirao je Radonjic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo