VEĆ MU JE DOSTA / Vatreni konačno prekinuo šutnju i progovorio o problematičnoj temi: 'Iskreno, umoran sam od tih priča'

Image

Istočnolondonski klub nudio je oko 14 milijuna funti za Ćaleta-Cara, što i nije tako puno za prilike engleskog tržišta

12.2.2022.
15:04
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i član francuskog Marseillea, Duje Ćaleta-Car, napokon je odlučio progovoriti o, u njegovu slučaju, već delikatnoj i pomalo problematičnoj temi. Naime, ove zime Ćaleta-Caru je ponovo propao transfer i to u trenucima kada su ga samo sitnice dijelile od prelaska u West Ham. U ranijim prijelaznim rokovima propadali su mu transferi u Liverpool, Wolverhampton i Southampton, kako se pisalo, a na koncu nije uspio preći niti u West Ham.

Istočnolondonski klub nudio je oko 14 milijuna funti za Ćaleta-Cara, što i nije tako puno za prilike engleskog tržišta, a pokušavali su ga dovesti i prošlog ljeta, ali na posudbu, no to su Francuzi odmah odbili i tražili isključivo transfer. Ove zime pokušali su ga otkupiti, međutim nije im uspjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Bio bi im golemo pojačanje

Ćaleta-Car do sada nije baš komentirao svoje propale pokušaje transfera, ali sada je za Le10 Sport odlučio progovoriti o svemu.

"Svaki prijelazni rok sam uključen. U medijima pričaju o meni, kažu da ću otići, ali još uvijek sam tu. Ponuda može biti, ali tri strane moraju biti suglasne. Iskreno, umoran sam od pričanja o tome. U Marseilleu sam četiri godine, sretan sam što sam ovdje. Da, imao sam zanimljive prilike koje nisam prošao, pa kad dođe trenutak, vidjet ćemo, ali sada ne razmišljam o tome", bio je jasan Ćaleta-Car.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Hamu bi sada Vatreni bio golemo pojačanje jer na Angela Ogbonnu ne mogu računati cijelu sezonu zbog ozljede, Issa Diop nije ispunio očekivanja kluba i navijača, a glavni branič Kurt Zouma ovih dana je usred velikog skandala zbog zlostavljanja mačke i pitanje je kako će se njegova priča s klubom završiti. Moderni stoper poput Ćaleta-Cara bio bi jamačno pojačanje godine za West Ham i šteta je što se nisu malo više potrudili oko transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo