DRUŠTVENE MREŽE GORE: / Neki pišu kako je onaj sjajni 22-godišnjak uništio jučer našeg Luku - 'Pa lijevi palac Modrića je bolji od čitave momčadi Chelseaja'

Image
Foto: Profimedia

'Pa lijevi palac Luke Modrića je bolji i veći od čitave momčadi Chelseaa, imaj malo poštovanja'

28.4.2021.
8:36
Profimedia
VOYO logo

U prvom susretu polufinala nogometne Lige prvaka Real Madrid i Chelsea su na stadionu Alfredo di Stefano sinoć odigrali 1:1. Gosti su poveli u 14. minuti golom Christiana Pulišića, a izjednačio je Karim Benzema u 29. minuti. Više o tome čitajte - OVDJE.

Luka odigrao čitav susret za Real

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić je odigrao cijeli susret za “Kraljevski klub” i sudjelovao u akciji za izjednačujući pogodak, no nije se uspio nametnuti protiv veznjaka Chelseaja, pogotovo N’Goloa Kantea, koji su dominirali tijekom većeg dijela utakmice u sredini terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vruće na Twitteru

Pronjuškali smo malo društvenim mrežama da vidimo što se na njima piše o Luki...

"Poštujte malo i N’Goloa Kantea. U veznom je redu izdominirao legende Reala poput Casemira, Luke Modrića i Tonija Kroosa i zaslužio je epitet igrača utakmice", napisao je jedan nogometni fan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi mu je odgovorio, i njemu i još jednom koji slično razmišlja, odnosno, ističe kako je i Mason Mount (22) pokazao Luki Modriću klasu. Neki nogometni pratitelji spominju Masona Mounta i naglašavaju kako je spremio Luku u džep a engleski mediji dali su mu veliko poštovanje, napisavši kako je Mount za Chelsea bio ono što je Luka za Real. "Davao je ton i impuls igri Chelseaa"... No, neki tako ne razmišljaju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa lijevi palac Luke Modrića je bolji i veći od čitave momčadi Chelsea, imaj malo poštovanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda je krenulo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To kako je N’Golo Kante izdominirao Luku, Casemira i Tonija Kroosa na terenu i dalje je misterij. Neću se začuditi još da čujem kako Kante pokriva i ostatak zemlje koju ne pokriva 71% vode".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka Modrić je odigrao 3720 minuta ove sezone a u 36 je godini i bio je impresivan u gotovo svim utakmicama. Zato ga pustite na miru jer očito da su ga previše koristili. Mount nije bio bolji od njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je bio iscrpljen".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka Modrić igrao je doslovno ozlijeđen, vuče ozljedu a opet je igrao. Nisam znao da kad nadigraš ozlijeđenog igrača da je to vrijedno hvale".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo