DRAMA VATRENIH U BAKUU - S PROLJEVOM: / Dalić uletio sucu i briljirao izjavom; Ovo su igrači koji su bili u problemu

Image
Foto: PIXSELL

'Gospon sudac, nemojte mojim dečkima davati karton ako slučajno nestanu s terena na koju minutu usred utakmice. Znate, imaju trčkalicu'

12.9.2019.
7:30
PIXSELL
VOYO logo

Remi Hrvatske i Azerbajdžana prije tri dana u Bakuu, u sklopu 5. kola eurokvalifikacija u grupi E, još uvijek je jedna od glavnih tema nogometne javnosti u Hrvatskoj. Nakon odlične predstave u Trnavi protiv Slovačke tri dana ranije i slavlja 4:0 očekivalo se kako će Vatreni uzeti bodove i protiv ratničkih Azera, reprezentacije koju vodi Nikola Jurčević.

Image
OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO SU VATRENI ODIGRALI LOŠE PROTIV AZERA?! /

Ovo bi objasnilo zbog čega su izgledali tako blijedo na terenu

Image
OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO SU VATRENI ODIGRALI LOŠE PROTIV AZERA?! /

Ovo bi objasnilo zbog čega su izgledali tako blijedo na terenu

Izgledali kao da su ostali bez energije

Međutim, to se nije dogodilo. Na stranu remi, ali ono što boli je činjenica da su naši nogometaši u drugom poluvremenu odigrali ispod svog nivoa, izgledali su kao da su ostali bez energije što je rezultiralo značajnim padom u igri, onom šetnjom strijelca gola za 1:1 Azerbajdžana Tamila Halilzadea u 72. minuti koji se doslovno prošetao, prvo pokraj Brozovića, a nakon toga i pokraj Bartoleca i Lovrena....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dnevni list 24sata na svom internetskom izdanju javlja kako se izbornik Hrvatske Zlatko Dalić obratio sucu na način, prejudicira se u kontekstu, ne radi se o citatu:

'Na dan utakmice čak su osmorica igrača dobila virozu'

"Gospon sudac, nemojte mojim dečkima davati karton ako slučajno nestanu s terena na koju minutu usred utakmice. Znate, imaju trčkalicu..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako se nekako Zlatko Dalić, uz asistenciju liječničke službe hrvatske reprezentacije, obratio sucu utakmice protiv Azerbajdžana. Jer na dan utakmice čak su sedmorica, osmorica igrača dobila virozu. Onu popraćenu proljevom", stoji u pisanju 24sata.

Ujutro se javio jedan, potom još jedan, pa dva sata prije utakmice njih nekoliko novih. Neki s povišenom temperaturom, svi s proljevom, neki učestalijim", otkrio je dr. Zoran Bahtijarević, pa naglasio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Drago mi je da izbornik Dalić nije to uopće spomenuo, da se ne stvara slika da traži alibi'

"Drago mi je da izbornik Dalić nije to uopće spomenuo, da se ne stvara slika da traži alibi. I nema nikakve teorije zavjere da su se otrovali hranom, imali smo svoga kuhara, u vrhunskom hotelu, i ovdje je riječ o klasičnoj jednodnevnoj virozi. Koja je, naravno, iscrpila igrače".

Sada je, dakle, mnogo lakše objašnjiv toliki pad u drugom poluvremenu u kiksu 1-1, ali i teže objašnjiva Dalićeva odluka da ne promijeni startnu postavu, te da obavi samo dvije zamjene, u 75. i 85. minuti!? U takvom su stanju u prvih 11, navodi se u tekstu, bili upravo "krivci za gol Azerbajdžana Marcelo Brozović, Dejan Lovren, Karlo Bartolec, kao i Ante Rebić i Borna Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo