DOSAO JE I TAJ DAN: / Hajdukovi celnici i Suker oci u oci!

Celnici nogometnog kluba Hajduk prihvatili su poziv predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Sukera na sastanak 11.

5.3.2015.
18:15
VOYO logo

Predsjednica Nadzornog odbora Hajduka Branka Ramljak je istaknula kako Hajduk nije zadovoljan stanjem u hrvatskom nogometu i ne moze se pomiriti sa neadekvatnim tretmanom koji HNS ima prema tom klubu.

"Zbog toga vec duze vrijeme trazimo rjesenja koja ce pomoci da se promijene odnosi i uvjeti u kojima danas egzistira hrvatski nogomet", naglasila je Ramljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je jedan od koraka prema tom cilju sastanak s celnistvom HNS-a, imamo obvezu i duznost prihvatiti taj poziv na razgovor na kojem cemo zastupati i boriti se za interese Hajduka", dodala je Ramljak.

Predsjednica Nadzornog odbora Hajduka je naglasila kako 'nemamo pravo trenutne pa ponekad cak i nepremostive razlike i neslaganja pretpostavljati dugorocnim i visim sportskim i klupskim ciljevima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je kako je cilj celnika Hajduka da taj klub mora biti apsolutno ravnopravan partner u svemu sto predstavlja hrvatski nogomet.

"Od prvog dana Hajduk je bio spreman na dijalog i na tome cemo inzistirati i dalje, uporno trazeci najbolja rjesenja koja ce biti u interesu Hajduka, ali i cjelokupnog hrvatskog nogometa zbog cega prihvacamo ovaj poziv te najavljujemo da ce najvise klupsko izaslanstvo nazociti sastanku u Zagrebu, u srijedu 11. ozujka 2015. godine", istaknula je Ramljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo