POSAO U SJENI / Dok svi gledaju Euro, Niko Kovač sprema transfer koji će odjeknuti nogometnim svijetom

Image
Foto: Profimedia

Podsjetimo, Kovač je od Monaca protekle sezone napravio momčad koja je bila u igri za osvajanje naslova prvaka sve do posljednjeg kola

25.6.2021.
17:01
Profimedia
VOYO logo

Dok su svi pogledi usmjereni na Europsko nogometno prvenstvo, hrvatski trener Niko Kovač priprema se za sljedeće prvenstvo Francuske, a u miru i tišini sprema transfer koji će odjeknuti nogometnim svijetom.

Naime, nekadašnji njemački reprezentativac i uskoro bivši igrač Bayerna Jerome Boateng (32) ima na stolu ponudu Monaca, tvrdi Foot Mercato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je navodno naumio besplatno dovesti igrača kojeg je vodio u Bayernu, a kojeg Bavarci nisu htjeli zadržati. Boatengov ugovor doslovno istječe za pet dana i on će onda biti slobodan izabrati novi klub.

Bio u igri za naslov prvaka

Podsjetimo, Kovač je od Monaca protekle sezone napravio momčad koja je bila u igri za osvajanje naslova prvaka sve do posljednjeg kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju su završili treći, što je za njih ogroman uspjeh jer su sezonu prije toga tavorili po sredini ljestvice. Monaco bi dogodine mogao opet biti u igri za naslov prvaka, a Boateng bi im u tome mogao pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo