SVE JE U REDU

DOBRE VIJESTI IZ MADRIDA: Situacija s Vatrenim ipak nije alarmantna, izbornik Čačić može odahnuti

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko (25) trenirao je u utorak ujutro nakon što je večer ranije zbog bolova u lijevom koljenu morao napustiti trening Atletico Madrida. Zbog ozljede tog koljena pauzirao je četiri mjeseca.

“Liječnici su rekli kako situacija nije alarmantna, ali vidjet ćemo kako će se osjećati”, rekla je Hini predstavnica kluba.

STRAH ZBOG VATRENOG U MADRIDU: Kakav peh, tek se vratio na teren, a već mu prijeti nova stanka

Četiri mjeseca stanke

U ponedjeljak navečer su igrači Atletica vježbali udarce na gol poslije centaršuteva, a tom prilikom se Vrsaljko uhvatio za lijevo koljeno te je u pratnji fizioterapeuta i liječnika napustio trening. U utorak ujutro nogometaši Atletica trenirali su u mjestu Los Angeles de San Rafael, udaljenom 70 kilometara od Madrida. Vježbali su dodavanja s loptom, a zatim su podijeljeni u tri grupe nastavili trčati. Trening je trajao 70 minuta, a Vrsaljko je radio jednakim ritmom te se nije vidjelo da ima poteškoća.

Atletico Madrid u utorak u 18.30 sati ima drugi trening na kojem će igrači vježbati s loptom nakon čega bi situacija s Vrsaljkovim koljenom mogla biti jasnija.

Šime Vrsaljko se prošli tjedan priključio pripremama nakon što je pauzirao četiri mjeseca zbog ozljede ligamenata lijevog koljena te je trenirao punom snagom poput ostalih igrača. Ozlijedio se 19. ožujka u prvoj minuti prvenstvene utakmice protiv Seville. Tada je zadnji put zaigrao, a od kraja travnja je trenirao odvojeno od momčadi.

Povratak na Net.hr