Otvoren je slučaj /

Djevojka koja je optužila Masona Greewnwooda prekinula šutnju: Zahvaljuje svima na podršci

Image
Foto: AP Images

Djevojka koja je optužila Masona Greenwooda za nanošenje fizičkih ozljeda i pokušaj silovanja oglasila se na društvenim mrežama.

4.2.2022.
17:00
AP Images
VOYO logo

Englesku i svjetsku javnost šokirala je vijest u nedjelju ujutro gdje je djevojka optužila Masona Greenwooda za pokušaj silovanja i nanošenje fizičkih ozljeda. 

Greenwood je već priveden od strane engleske policije na optužbe silovanja i fizičkog nasilja, a 'Crveni vragovi' objavili su da neće pružati Greenwoodu bilo kakvu legalnu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova djevojka objavila je kratku poruku na društvenim mrežama gdje je komentirala trenutnu situaciju i najavila da uzima stanku od društvenih mreža dok policija vodi svoju istragu.

"Zahvaljujem se svima koji su mi slali poruke podrške i ohrabljenja, hvala vam. Posljednjih nekoliko dana su bili veoma teški i uzimam stanku od društvenih mreža dok policija vodi istragu," navela je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju je prvi put javno komentirao i trener Manchester Uniteda, Ralf Rangnick. Nijemac je izjavio kako je momčad razgovarala o situaciji, ali da je važno da razgovori ostanu privatni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo