DIREKTOR LOKOMOTIVE POLUDIO ZBOG SUDAČKIH POGREŠAKA: / 'Što će nam 60 sudaca kad 50 od njih nema pojma'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Direktor Lokomotive je ogorčen na suce

9.4.2018.
19:26
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U nekoliko zadnjih kola bilo je nekoliko sumnjivih situacija na štetu Lokomotive u Prvoj HNL. Sve je kulminiralo na Poljudu gdje je Lokosima poništen regularan pogotak. Trener Goran Tomić tako se našao u teškoj situaciji u nastavku sezone jer su Lokosi trenutačno na sedmom mjestu sa samo pet bodova manje od devet Cibalije koja se nalazi u opasnoj zoni. Posljednji Rudeš ima šest bodova manje (23).

Nema zamjerki na trenera...

HAJDUK SRUŠIO LOKOMOTIVU: Splićani još uvijek ne odustaju od toliko željenog naslova prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tomić je nedodirljiv, nitko nema zamjerki na njegov rad. Igramo dobro, ali ubili su nas suci u zadnja tri dvoboja! To više nije normalno, pa kako da dođemo do bodova? Taman da smo jaki kao Barcelona, ne bismo imali šanse uz ovakvo suđenje. Činjenica jest da je ovo nogometno proljeće obilježilo užasno suđenje i nešto se doista pod hitno treba napraviti. Stvarno ima previše sudaca na tim listama, nek’ se odredi 12 najboljih i nek’ onda oni sude cijelu sezonu. Što će nam 60 sudaca kad 50 od njih nema pojma...Zadnji je trenutak da sudačka organizacija nešto napravi jer je suđenje postalo gorući problem našeg nogometa. Uostalom, gdje su nam suci na UEFA-inim listama? Nema ih! Jasno je i zašto", rekao je direktor Lokosa Božidar Šikić za Sportske novosti.

Nadodao je Šikić kako ne želi vjerovati kako se to događa namjerno i da ih se želi sustavno uništiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali nitko nije zadovoljan suđenjem, svaki se klub žali ili se žalio, što je jasan znak da mnogo toga treba mijenjati", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo