HAJDUK SRUŠIO LOKOMOTIVU: / Splićani još uvijek ne odustaju od toliko željenog naslova prvaka

Image
Foto: PIXSELL

Hajduk osvojio nova tri boda

7.4.2018.
20:49
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka pobijedili su Lokomotivu 1-0 u subotnjem susretu 28. kola Prve HNL dok je Rudeš identičnim rezultatom slavio protiv Osijeka i tako produžio nadu u prvoligaški spas. Hajduk je pobjedom protiv Lokomotive sačuvao drugu poziciju bez obzira na sutrašnji nastup Rijeke protiv Slaven Belupa, te produžio niz bez poraza protiv 'lokosa' na deset utakmica.

ZASTAVU HNS-a NA POLJUDU OKRENULI NAOPAKO: Je li ovo odgovor na nedavna događanja u HR nogometu?

Pogodak odluke zabio je Mijo Caktaš u 30. minuti. Idemo redom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Hajduka od prve minute su krenuli agresivno, zaigrali napadački, a Hamza je u 9. minuti snažno tukao s 20-ak metara, no Hendija je bio spreman. Lokomotiva je zaigrala očekivano, malo povučenije, pa kroz kontranapade pokušavala preko brzih igrača (Kastrati, Krajinović) prijetiti Letici. Međutim, njihova taktika u Splitu se razbila kao valovi od hridi. Ruku na srce, Bijeli nisu briljirali, ali su bili bolji.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

07.04.2018., gradski stadion Poljud, Split - Hrvatski telekom Prva liga, 28. kolo, HNK Hajduk - NK Lokomotiva. Denis Kolinger, Barry Hamzs. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk je do zaslužene prednosti stigao u 30. minuti kad je Juranović ubacio s desne strane, a Mijo Caktaš neometan glavom s pet metara zakucao loptu u mrežu. Nastavili su se napadi Hajduka Hajduk je dominirao, a Lokomotiva se neuspješno pokušavala približiti domaćim vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokosi su zabili, Radonjić je matirao Leticu, no pomoćni sudac Šarić označio je zaleđe. Toma Bašić bio je itekako aktivan u ovoj utakmici i zamalo postigao gol. Mladi veznjak Hajduka odlično je tukao u 68. minuti iz slobodnog udarca, lopta je fijuknula iznad grede.

Lokomotiva je bila opasna u završnici; Knežević je probio lijevu stranu i pronašao Radonjića, no siguran je bio mladi Letica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo