TO NAM DAJTE / Senzacija nad senzacijama! Dinamu stiže golemo pojačanje za Ligu prvaka, bivši Vatreni konačno prelomio i dolazi na Maksimir

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U svakom slučaju mu se više isplati igrati vrlo dobar HNL i igrati Ligu prvaka nego se boriti za opstanak u Serie A

25.8.2022.
8:09
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama izborili su prolaz u grupnu fazu Lige prvaka nakon što u uzvratnoj utakmici doigravanja u produžetku svladali u Zagrebu Bodo/Glimt s 4-1 (2-1) i time nadoknadili poraz od 0-1 iz prve utakmice u Norveškoj.

No, nakon te apsolutne senzacije pojavila se još jedna, možda i veća. Naime, noćas je talijanski novinar koji uglavnom piše za Gazzettu dello Sport, Nicolo Schira, objavio na Twitteru da se Marko Pjaca vraća u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schira je uglavnom vrlo relevantan izvor informacija, a o povratku Pjace se ionako piše i spekulira već mjesecima. Juventus se već dugo želi riješiti Pjace, ali mu to nikako ne uspijeva. Posljednja se spominjala Sampdorija, ali od toga očito nema ništa. Realno gledajući, Pjaci je uistinu najbolje da se vrati u Dinamo, u svakom slučaju mu se više isplati igrati vrlo dobar HNL i igrati Ligu prvaka nego se boriti za opstanak u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijera u padu

Podsjećamo, Pjaca je u ljeto 2016. godine prešao u Juventus za 29.4 milijuna eura, ali njegova karijere tamo nije bila blistava. Nakon početnog dobrog starta, Pjaca je počeo skupljati teške ozljede koje su ga potpuno udaljile s terena. Prvo je kidao križne ligamente desnog koljena i izbivao gotovo godinu dana, onda je otišao na posudbu u Schalke gdje je igrao dobro i vratio se u Juventus. Zatim su ga posudili Fiorentini gdje je pak opet pokidao križne ligamente, ali na lijevom koljenu.

Kada se konačno oporavio počele su nove posudbe, prvo u Anderlecht, pa u Genou i zatim Torino kod Ivana Jurića. Nigdje Pjaca nije briljirao i na koncu se vratio u Juventus, koji ga se silno želi riješiti. Pjaca je u međuvremenu u potpunosti nestao i s radara Zlatka Dalića, ako je ikada i bio tamo, ali povratak u Dinamo mogao bi mu se isplatiti, višestruko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo