DINAMU PRIJETE OZBILJNI PROBLEMI U NOKAUT FAZI: / Zbog ovog detalja ljude u Maksimiru boli glava

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Modra momčad u specifičnoj je situaciji što se tiče žutih kartona

30.11.2018.
9:39
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

U susretu petog kola D skupine Europske lige nogometaši Dinama su u Istanbulu odigrali 0-0 protiv Fenerbahčea i osigurali prvo mjesto u skupini i prije zadnjeg kola. Nakon što je u prva četiri kola upisao četiri pobjede i prvi put nakon 1970. godine osigurao 'europsko proljeće', Dinamo je u Istanbulu tražio bod kojim bi osigurao i prvo mjesto u skupini i uspio je do njega doći.

Za Modre je ostala još samo jedna utakmica, ona s Anderlechtom u kojoj će Modri igrati za prestiž, ali i 570 tisuća eura koliko UEFA honorira svaku pobjedu u ovom natjecanju. Protiv Belgijaca pravo nastupa neće imati Arijan Ademi, koji je sinoć dobio treći žuti karton i samim tim suspenziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ademi se očistio

Sigurno je da u Dinamu nisu zabrinuti zbog toga jer se Ademi sada očistio kartona pred nokaut fazu, a u Europa ligi vrijedi pravilo da se kartoni iz skupina ne brišu u nokaut fazi pa četvorici igrača Dinama prijeti suspenzija pred utakmice šesnaestine finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva žuta kartona imaju Izet Hajrović, Kevin Theophile-Catherine, Petar Stojanović i Ivan Šunjić, dok su jedan žuti karton zaradili Amir Rrahmani i Amer Gojak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo