U SMIRAJ LIGE PRVAKA / Dinamovi navijači opet ljuti na trenera Modrih: 'Ante Čačić, čovjek koji je mrzio izmjene'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamo se nije ove godine sramotio u najjačem europskom natjecanju no ipak mu je nedostajalo kvalitete, ali navijači su još jednom pronašli krivca u jednom čovjeku

2.11.2022.
23:50
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je na gostovanje u London u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka otišao u potrazi za čudom protiv Chelsea koje bi ih ostavilo u Europi. Modrima je trebala pobjeda na Stamford Bridgeu uz pomoć Milana protiv Salzburga. Talijani su s 4:0 napravili svoj dio posla no Chelsea je bio prejak za zagrebačku momčad.

Image
MODRI HRABRO PALI /

VELIKA GALERIJA Pogledajte najbolje trenutke Dinamove londonske bitke za europsko proljeće

Image
MODRI HRABRO PALI /

VELIKA GALERIJA Pogledajte najbolje trenutke Dinamove londonske bitke za europsko proljeće

Iako su Modri preko Petkovića poveli već u 7. minuti vrlo brzo je postalo jasno da će Zagrepčani jako teško do bodova u Londonu. Prvo je u 18. minuti Sterling poravnao rezultat, a onda su Bluesi preko Zakarije i u potpunosti okrenuli nakon pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Falilo je kvalitete, ali ne i srca

Nisu se Čačić boysi raspali kao što je to znao biti slučaj u nekima od proteklih sezona no sve su rjeđe dinamovci prijetili Mendyjevim vratima. Livaković je spašavao, a ostatak momčadi je ostavljao srce na terenu. Imao je Dinamo i solidan ulazak i u drugi dio no kada su se ispuhali nakon sat vremena samo ih je sjajni Livaković, greda i ponešto sreće spasilo i težeg poraza.

Dinamo se nije ove godine sramotio u najjačem europskom natjecanju no ipak mu je nedostajalo kvalitete, ali navijači su još jednom pronašli krivca u jednom čovjeku, a njegovo ime je Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić na meti navijača

Strategu zagrebačke momčadi ponajviše zamjeraju izostavljanje mladog Baturine i generalno prekasne zamjene u dvoboju protiv londonskog velikana. Jesu li navijači u pravu, procijenite sami.

Image

"Ante Čačić…čovjek koji je mrzio izmjene…ostat će zapisan"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li u ugovoru stoji da ni slučajno ne mijenja igrače prije 83. minute? Jedino to može biti normalno objašnjenje za njegove poteze".

"Mislim da je Čačić požurio s izmjenama, a nije ni 90. počela, tugo moja, svaka čast Boysima najjači ste".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako objasnit Ivanušec 90 minuta igre, Baturina 90 minuta klupe, a Bulata i Emrelija bolje ne spominjati".

"Što je tu je – žao mi je što Dinamo nije ostao barem u Europskoj ligi. Nadam se samo da će mnogo više hrvatskih klubova biti sljedeće sezone u europskim natjecanjima, jer navijam za sve naše klubove u europskim natjecanjima. Pozdrav svima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Zamjene u 80+…Emreli koji nije igrao ukupno 20 min u sezoni ulazi…svaka čast…nije problem što su izgubili nego što već par utakmica nema nikakve igre ni želje"

"Mogli smo puno višeee napraviti u ligi prvaka. Nažalost nemamo trenera tj. Imamo amaterskog trenera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je fulao Čačić totalno, mogli smo ovaj Chelsea dobit ali Čačiću je važnije izgubiti 1:2 nego probat ić na pobjedu pa šta bude. Da smo imali malo boljeg trenera, ovu skupinu bi uspeli bez problema"

"Svaka čast Boysima za navijanje i igračima za igru…Kaj se tiče trenera, slobodno mu objasnite da se mogu i zamjene radit, ak nemre zapamtit nek ga Peternac podsjeti"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Nisu nas baš obrukali, makar… Ostaje žal za Salzburg. A danas najbolji na terenu BBB"

"Prvo navijačima svaka čast od srca. Bili su fenomenalni. Igračima isto svaka pohvala za želju, trud i srce koje su ostavili na terenu. Ali mi nije jasan naš trener kojeg sam cijelo vrijeme branio. Da nije napravio svih 5 zamjena i to u pravom trenutku – recimo 3 u 60 mi i 2 u 70-75. Nismo se obrukali ove godine u LP, jedino protiv Milana lošija utakmica. Bit će bolje druge godine"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo