DRUŠTVENE MREŽE 'GORE' / Dinamovi navijači ne skrivaju očaj nakon poraza na Poljudu: 'Teško sivilo. Nemaš napadača, sredina tanka, obrana primi gol iz jedine moguće situacije'

Image
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Dinamo sada za Hajdukom zaostaje pet bodova, ali i ima utakmicu manje

1.10.2023.
21:39
Zvonimir Barisin/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka slavili su u najvećem hrvatskom derbiju, u 10. kolu HNL-a, ogledu na Poljudu pred 34.000 navijača, pobijedili su Dinamo 1-0 (0-0).

Image
HAJDUK - DINAMO 1-0 /

Sahiti zabio u grotlu Poljuda za prvo mjesto i plus pet u odnosu na Zagrepčane

Image
HAJDUK - DINAMO 1-0 /

Sahiti zabio u grotlu Poljuda za prvo mjesto i plus pet u odnosu na Zagrepčane

Junak splitske pobjede bio je Emir Sahiti koji je postigao jedini pogodak na susretu u 59. minuti. Time je Hajduk drugi put ove sezone pobijedio Dinamo u prvenstvu, ranije s 2-1 na maksimirskom stadionu te mu je ponovno pobjegao na ljestvici. Hajduk ima utakmicu više, ali i pet bodova više od najvećeg rivala (21-16). Rijeka je dva boda iza Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Dinama nakon utakmice na Facebooku nisu skrivali koliko su razočarani ovakvim raspletom. U nastavku prenosimo neke komentare:

"Nema kvalitete ko nekad, a i s jačim kadrom su se gubile utakmice na Poljudu. Danas teško sivilo. Nemaš napadača, sredina tanka, obrana primi gol iz jedine moguće situacije kako ti mogu doć do gola u ovakvoj pragmatičnoj utakmici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igra nula, stoperi spori i neuigrani, nema igraca koji radi razliku čim nema Petkovića, bit će dobro ako se ostane u borbi za naslov pored Rijeke i Hajduka."

"Leko pogodio sa izmjenama, Jakirović katastrofalno vođenje utakmice. Nažalost previse ovisimo o Bruni, igra poslije njegova izlaska nije imala smisla!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakav tragičan nogomet u kojem Dinamo uspijeva biti tragičniji. Uz evidentno interno uništavanje Dinama ("pojačanja" koja nisu ni za 3. HNL i odlazak ključnih igrača) i svu medijsku i političku pompu oko Hajduka koji će doslovno propasti ako ove godine ne budu prvaci, nameće se ishod ovoga prvenstva (bez obzira na to što se radi o 10. kolu). Upravljanje Dinamom sve vise nalikuje upravljanju gradom Zagrebom. Tužno."

"Uz ovakve igrače i igru još se dobro i drže."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok je Petko bio unutra još smo na nešto ličili, nakon toga raspad! Nema predaje."

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo