DINAMOVI JUNACI OTKRILI TAJNU USPJEHA: / Veliku ulogu u pobjedi protiv Liverpoola odigrao je i – Luka Modrić

Image
Foto: PIXSELL

'Uvjeren sam da možemo do kraja'

12.3.2019.
18:52
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama plasirali su se u četvrtfinale juniorske Lige prvaka nakon što su kao domaćini susreta protiv Liverpoola slavili pobjedu izborenu boljim izvođenjima udaraca s bijele točke. Osnovni dio utakmice završio je 1-1 prije no što je Dinamo kroz jedanaesterca dosanjao veliku pobjedu.

Image
DINAMO U ČETVRTFINALU JUNIORSKE LIGE PRVAKA: /

Mlada maksimirska momčad izbacila Liverpool u drami jedanaesteraca

Image
DINAMO U ČETVRTFINALU JUNIORSKE LIGE PRVAKA: /

Mlada maksimirska momčad izbacila Liverpool u drami jedanaesteraca

Ne može bez drame

"Ma ne možemo mi bez drame, ali imali smo više prigoda i zasluženo prošli Liverpool. Čestitam svim svojim dečkima, stručnom stožeru, našem treneru, pa i ovoj predivnoj publici, a sada idemo do kraja. Da, uvjeren sam da možemo do kraja. Samo dao Bog sreće i zdravlja, spremni smo za najviše domete. Moja igra? Ma uvijek može bolje, eto promašio sam taj penal, ali nema veze, zato je tu naš kapetan Horkaš", prenosi 24sata.hr ono što je rekao Antonio Marin, a onda i ostali Dinamovi nogometaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti Dinko Horkaš istaknuo se dvjema obranama udaraca s jedanaest metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Lukinu pomoć

"Jako smo sretni, veliko hvala našim navijačima koji su nas nosili do pobjede tijekom svih 90 minuta. Za nas je igranje pred ovako punim stadionom veliko iskustvo, a ovo za nas nije krajnji domet. Mi možemo još i više, a sada se veselimo četvrtfinalnom dvoboju", kazao je i otkrio u čemu je bila dodatna motivacija momčadi:

"Prije utakmice smo dobili i veliku motivacijsku poruku Luke Modrića, hvala mu na tome, vjerujem da je i on ponosan zbog našeg prolaza."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi ogled protiv boljeg iz susreta Chelsea – Montpellier.

"Ma nama je svejedno, to su sve veliki klubovi, ali mi smo već pokazali kako se s takvima možemo nositi. Kod nas nije bilo straha, tražili smo pobjedu do zadnje minute, na kraju su odlučivali penali. Oni su lutrija, sretan sam zbog svojih obrana, a poručujem Marinu da sada malo poradi na svojim penalima, haha", zaključio je vratar Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo