Pravo veselje / Dinamovci u veselju zalili studio i Bjelicu: 'Imamo šanse protiv svake ekipe'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamov trener dobio je besplatno "tuširanje" nakon velike pobjede nad Viktorijom

21.2.2019.
21:17
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Iako je poluvrijeme i nešto sitno utakmicu gledao s tribine, Nenad Bjeliica nije morao strepjeti jer su njegovi igrači odradili sjajan posao i s 3:0 ispratili Čehe u Plzen.

Prije nego je Bjelica krenuo davati izjave, dinamovci su okupirali i zalili studio Arena Sporta, ali i svog trenera koji im je završio na rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači su nam svih 90 minuta priredili veliku borbu, mislim da smo našli dobar balans između agresivnosti i uživanja jer kad samo uživaš, a nemaš agresivnost, onda to ne vrijedi puno. Od prve do posljednje minute držali smo protivnika po kontrolom, moglo je biti više, ali apsolutno smo zadovoljni", rekao je Bjelica nakon što je došao k sebi poslije tuširanja.

Sve pripreme, od psihološke do fizičke, uoči utakmice bile su i više nego uspješne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lakše mi je bilo pripremiti ekipu za ovu utakmicu nego za prvu jer su mediji prezentirali Viktoriju kao ekipu koja je lošija od Dinama i tu mi nisu pomogli. Dobili smo šamar na vrijeme, dečki su se probudili, ja s njima i odigrali perfektnu utakmicu."

Bjelica je iznenadio početnim sastavom u kojem se našao Šunjić umjesto Gojaka, a krenuo je i s Moharramijem?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morali smo napadati danas, da sam išao s Rrahmanijem, to bi bio signal ekipi da se hoćemo braniti, a vjerovao sam da neće biti puno prekida u kojemu su oni opasni i u kojima bi nam Rrahmani pomogao. Moharrami je igrao dobro za vikend, dečko čeka šansu i sada ju je iskoristio."

"Što se tiče Šunjića, analizirali smo Viktoriju koja puno golova postiže poslije ubačaja sa strane, Šunjić tu ima dobar osjećaj kada treba pomoći obrani, kada biti ispred, čita jako dobro igru, bolje od Ademija koji je "divlji" u toj poziciji, a sada je imao više slobode prema naprijed. Šunjić je svaki put dosad bio na visokoj razini. Za mene je ta pozicija šestice jako važna, takvi igrači nisu spektakularni, ali treneri ih obožavaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petković?

"Poslije Anderlehcta rekao sam da će brzo biti igrač za reprezentaciju, a mnogi su se podsmjehivali na to. Ja ga gledam svaki dan na treninzima i mi u Hrvatskoj nemamo previše napadača koji mogu odigrati na takvoj razini. On je mantinela, jako dobar dečko, ima još mladenačkih mušica u glavi, ali je stvarno super."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima li želja za ždrijeb?

"Imamo šanse protiv svake ekipe", završio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo