DINAMOVCI OTPUTOVALI U BELGIJU PUNI OPTIMIZMA: / 'Oni su institucija, mi ćemo zasukati rukave i krenuti po tri boda'

Image
Foto: PIXSELL

'Možda nisu u najboljem trenutku, ali bez obzira na to Anderlecht ostaje Anderlecht'

3.10.2018.
11:43
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši hrvatskog prvaka Dinama otputovali su u Belgiju gdje ih u četvrtak s početkom u 18:55 sati čeka ogled 2. kola skupine D Europske lige protiv domaćina Anderlechta. Moćno je Dinamo krenuo u natjecanje, 4-1 pobjedom protiv Fenerbahčea pred lijepo popunjenim tribinama stadiona Maksimira, dok je istovremeno belgijski predstavnik u Trnavi upisivao prvi europski poraz u sezoni od Spartaka.

Osokoljeni uspjehom protiv jakog turskog kluba Dinamovi nogometaši spremno najavljuju nastavak dobrih rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šunjić i Livaković optimisti

"Očekujemo tešku utakmicu, ali idemo svakako po pobjedu. Analizirali smo Anderlecht, imamo još vremena za pripremu i bit ćemo spremni. Čitali smo o krizi kluba, ali na nama je da odigramo što bolje i donesemo u Zagreb tri boda", kaže Ivan Šunjić, strijelac otvarajućeg gola protiv Fenera, s kojim se slaže i Dominik Livaković:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Anderlecht je dobar klub, ali idemo puni optimizma u Belgiju. Nadamo se da ćemo se vratiti s pozitivnim rezultatom. Igramo dobar nogomet i vjerujemo u sebe. Moramo svakako biti na sto posto, a stanje u ekipi je pozitivno."

Bjelica najavljuje tri boda

Optimizam proizlazi i iz riječi trenera momčadi Nenada Bjelice koji se, uobičajeno, ne razbacuje velikim najavama, ali nudi nadu Dinamovim navijačima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujemo dobru utakmicu i pobjedu, kao i svaki put. Nadamo se da ćemo dobro parirati protivniku i na kraju da ćemo se vratiti s tri boda. Svjesni smo da igramo s dobrim protivnikom, institucijom u belgijskom nogometu koji je treći na svijetu, vrlo jak protivnik. Možda nisu u najboljem trenutku, ali bez obzira na to Anderlecht ostaje Anderlecht. Pred nama je težak zadatak, nadam se da ćemo ga uspješno apsolvirati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledamo uvijek sebe, najvažnije da mi budemo na dobrom nivou. Uvijek kad smo bili, ostvarili smo dobar rezultat. Nismo ni mi odigrali sjajno zadnje dvije utakmice, trebamo zasukati rukave i na terenu pokazati da smo bolji", poručio je Bjelica za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo