DINAMOV SPASITELJ DOBIO NEZGODAN UDARAC U GLAVU: / 'Moram kod liječnika vidjeti o čemu se radi, moram provjeriti'

Image
Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL

'Idem kod liječnika, imam kvrgu na glavi, dobio sam udarac u glavu i igrao do kraja, no moram provjeriti'

23.2.2020.
17:27
Tibor Jurjevic/PIXSELL
VOYO logo

Mladi napadač koji se prvi put našao u prvih 11 Dinama danas protiv Intera (pobjeda Plavih 3:2) Sandro Kulenović, asistirao je za prvi gol na susretu, onaj od Leovca u 7. minuti. Trener PlavihNenad Bjelica odlučio je utakmicu započeti s Petkovićem i Gavranovićem na klupi, a priliku dati Kulenoviću, mladiću koji je prepun potencijala.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

23.02.2020., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 23. kolo, GNK Dinamo - NK Inter Zapresic. Milan Savic, Sandro Kulenovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Image
DINAMO - INTER 3:2: /

Umalo drama na Maksimiru; Kadzior spasio Plave nakon nesvakidašnjeg kiksa Livakovića

'Sretan sam što mi je trener dao priliku i nagradio me'

"Sretan sam što mi je trener dao priliku i nagradio me. Najvažnije je da smo uzeli tri boda, ali naravno da me veseli asistencija, međutim to i nije bitno. Momčad je bitna", kazao je nakon pobjede Sandro Kulenović, prenosi 24sata, i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žao mi je štio je Kadzior promašio šansu, imao bih dvije asistencije! Ne znam jesam li to ikada imao na utakmici... "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je i svoje fizičko stanje:

'Iz dana u dan se sve bolje osjećam, nisam još na 100%'

"Iz dana u dan se sve bolje osjećam, nisam još na 100%, ali jako sam sretan zbog ove utakmice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se potom i Damian Kadzior, strijelac gola u 60. za 2:1, nakon loše Livakovićeve procjene, čime je spasio svoju momčad i pogurao ju prema tri boda...

Image
Image

23.02.2020., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 23. kolo, GNK Dinamo - NK Inter Zapresic. Kadzior Damian. Photo: Tibor Jurjevic/PIXSELL

"Danas je bila psihički teška utakmica. Htjeli smo se oporaviti nakon Rijeke i Gorice, no opet je bilo zahtjevno. Moram reći da ove godine igramo najbolje u napadu, pa mogli smo danas zabiti pet komada... Neke greške ne smijemo raditi, no pokazujemo da možemo igrati na dobroj razini, bit ćemo samo bolji i bolji", započeo je Kadzior koji je iznudio penal, pa i zabio gol te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Najbitnije mi je da pobijedimo, ali da, volim zabijati golove i asistirati'

"Najbitnije mi je da pobijedimo, ali da, volim zabijati golove i asistirati, to mi je posao i zbog toga sam i sretan. Šteta što Orša nije zabio penal, no imamo tri boda, to je najbitnije. Idem kod liječnika, imam kvrgu na glavi, dobio sam udarac u glavu i igrao do kraja, no moram provjeriti. Ali mislim da će sve biti u redu", naglasio je Kadzior.

A "dinamovac" Komnen Andrić na posudbi je u Interu, odakle je ranije prešao u Dinamo. Zabio je gol Dinamu, no nije ga htio slaviti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došli smo ovdje pokazati se u najboljem mogućem svjetlu, da pokažemo da je poraz od Varaždina čista glupost i loš dan. Pokazali smo da napredujemo i čestitao bih mom Dinamu na tri boda. Nisam slavio, mislim da o tome puno ni ne treba govoriti, čisto je znak poštovanja. Ambicije? Naučiti nešto iz ove utakmice, konsolidirati se... Trebamo uzimati bodove tamo gdje je realno i gdje ih trebamo uzeti", istaknuo je Komnen Andrić.

U susretu 23. kola Prve HNL Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Inter s 3:2 i ponovo ima 12 bodova više od Hajduka na drugom mjestu. Golove za prvaka Hrvatske zabili su Marin Leovac (7), Damian Kadzior (60) i Mario Gavranović (72), dok su strijelci za goste bili Antonio Bosec (39) i Komnen Andrić (90+2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo