DINAMOV NAJTEŽI SUPARNIK U LIGI PRVAKA ODIGRAO SULUDU UTAKMICU: / Guardiola zaigrao bez stopera, efekt je zastrašujuć!

Image
Foto: Profimedia

Da su, eto, bili malo precizniji natrpali bi Palace s puno više od 2:0.

19.10.2019.
21:52
Profimedia
VOYO logo

Ni poraz u prošlom kolu Premier lige, niti reprezentativna stanka nisu omele nogometaše Manchester Cityja, koji su u subotu u gostima svladali Crystal Palace s 2-0.

U prošlom kolu Premier lige nogometaši Manchester Cityja su na svom Etihadu neočekivano izgubili od Wolverhamptona sa 0-2. I prošla reprezentativna stanka, u rujnu, skupo ih je koštala, jer su poraženi od Norwicha (2-3). A sada su slomili Crystal Palace u dvije minute pogocima Gabriela Jesusa (39) i Davida Silve (41).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zastrašujuća efikasnost

Ono što je posebno zanimljivo kod ove utakmice jest činjenica da je Pep Guardiola na teren od prve minute poslao momčad, pazite sada, bez stopera. Koliko je efikasna ovakva taktika bila govori najbolje statistika. City je imao 72 posto posjeda lopte, uputili su 21 udarac prema golu i od toga deset u okvir, stvorili su šest velikih prilika, čak 17 puta pucali unutar kaznenog prostora i napravili čak 680 dodavanja s 88 posto točnosti.

Tko zna kako će Guardiola istrčati protiv Dinama sljedeći put, ali ne bismo baš voljeli da to bude nešto nalik ovome jer City je djelovao doista zastrašujuće i da su, eto, bili malo precizniji natrpali bi Palace s puno više od 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crystal Palace - Manchester City Rezultati uživo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham kiksao

Reprezentativna stanka nije nimalo pomogla Tottenhamu, koji je u 9. kolu Premier lige na domaćem terenu protiv zadnjeg Watforda odigrao samo 1-1. Gosti su poveli u 6. minuti, a strijelac je bio francuski veznjak Abdoulaye Doucoure. Spursi, koji su prije toga izgubili od Brightona 0-3, te od Bayerna 2-7 u LP, tek su u završnici susreta uspjeli doći do remija pogotkom Deleja Allija (86).

Leicester je zahvaljujući preokretu svladao Burnley s 2-1. Gosti su poveli preko Chrisa Wooda (26), a potom su Vardy (45) i belgijski veznjak Tielemans (74) svojim golovima donijeli pobjedu "lisicama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je došao do treće uzastopne pobjede, na svom stadionu svladao je Newcastle s 1-0 pogotkom Marcosa Alonsa u 73. minuti. Hrvatski veznjak Mateo Kovačić igrao je za Chelsea od 43. minute, kada je zamijenio ozlijeđenog Rossa Barkleyja.

U nedjelju je derbi kola, sastaju se Manchester United i vodeći Liverpool, dok će u ponedjeljak igrati Sheffield United i Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo