DINAMOV IGRAČ ISKRENO: / "Glavno da smo pobijedili, nije bitno kako"

Image
10.2.2016.
22:45
VOYO logo

Nogometaši Dinama s 1-0 pobijedili su na gostovanju zaprešički Inter s 1-0 i plasirali se u polufinale hrvatskog Kupa. Nakon susreta igrači zagrebačke momčadi iznijeli su svoja razmišljanja.

"Glavno da smo pobijedili, nije nam bilo bitno na kakav način. U sezonu smo krenuli s pobjedom i to nas čini sretnima. Ova će nam utakmica dati još samopouzdanja za nastavak sezone. Bio je težak teren, iscrpili smo se dosta, ali sada imamo dva slobodna dana pa će sve biti dobro", prenosi izjavu braniča Dinama Gordona SchildenfeldaGoal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljan je bio i kapetan Modrih Domagoj Antolić. "Najvažnija je pobjeda koja je mogla biti i uvjerljivija. Previše smo danas promašili, ali ovoga nas puta nije koštalo. No, ovo je bila zaslužena pobjeda kojoj nema nikakve zamjerke", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno nas je dotaknulo i to što nas je trener kritizirao po završetku priprema jer nije bio zadovoljan s nama. Ali, nismo ni mi tada sami bili zadovoljni. Htjeli smo se što prije vratiti na pobjednički kolosijek, to nam je pošlo za rukom", poručio je Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo