DINAMO USRED SEZONE, IZNENADA, OTPUSTIO TRENERA SEDKLOSKOG: / Razlog prekida suradnje je dosta neobičan

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Iz Dinama su pojasnili i zašto su se odlučili Sedkloskog usred sezone zamijeniti mladim trenerom Ivanom Prelecom

14.10.2020.
15:27
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni prvak Hrvatske, zagrebački Dinamo, raskinuo je suradnju sa svojim trenerom druge momčadi i klupskom legendom, Gocom Sedloskim.

"Ovim putem obavještavamo javnost kako su GNK Dinamo i Goce Sedloski postigli sporazum o raskidu ugovora na mjesto trenera B momčadi našeg kluba", poručili su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

18.08.2020., Nyon, Svicarska - Zavrsnica UEFA Lige prvaka mladih, cetvrtfinale, GNK Dinamo - S.L. Benfica. Trener Dinama Goce Sedloski Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Razlog otkaza je pomalo neuobičajen. Iz Dinama su pojasnili i zašto su se odlučili Sedkloskog usred sezone zamijeniti mladim trenerom Ivanom Prelecom.

"Tijekom svog mandata Sedloski je četiri puta bio u samoizolaciji te je na kraju prije dva dana dobio pozitivan nalaz testa na COVID 19 što ga je nažalost spriječilo da svoje trenersko znanje prezentira mladim igračima GNK Dinamo. Sedloski i klub su procijenili kako je u ovoj situaciji, a obzirom na velik broj utakmica koje dolaze prema rasporedu, sporazumni rastanak najbolje rješenje. Sedloskog će na mjestu trenera B momčadi naslijediti Ivan Prelec, naš bivši igrač i trener mlađih kategorija GNK Dinamo", vele iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo