prva hnl / Dinamo rutinski svladao Osijek s drugom momčadi: Zabila oba zimska pojačanja

Nakon pobjede protiv Viktorije i plasmana u osminu finala Europske lige, Dinamo je s uvjetno rečeno drugom momčadi rutinski svladao Osijek

24.2.2019.
19:16
VOYO logo

U derbiju 22. kola Prve HNL Dinamo je bez većih problema pobijedio Osijek s 3-0, dok su u drugom susretu Istra 1961 i Lokomotiva igrali bez golova.

Nakon pobjede protiv Viktorije i plasmana u osminu finala Europske lige, Dinamo je protiv Osijeka započeo utakmicu sa 11 igrača koji nisu bili u početnom sastavu protiv momčadi iz Plzena. No, i bez najboljih igrača Modri su dominirali i bez suviše stresa odradili su ovaj susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od prve minute priliku su dobila 'zimska' pojačanja Komnen Andrić i Iyayi Atiemwenu i obojica su se upisala među strijelce. Dinamo je poveo već u osmoj minuti. Majer je sjajnom loptom uposlio Šituma, a ovaj gurnuo loptu u sredinu do Andrića koji je zabio prvi pogodak u dresu hrvatskog prvaka otkako je ove zime stigao iz Intera.

Na 2-0 je povećao Atiemwen u 22. minuti u sličnoj akciji kao kod prvog gola. Ovoga puta asistent je bio Andrić, a prvi gol u 'modrom' dresu zabio je bivši napadač Gorice kojem je to bio ukupno osmi gol ove sezone. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika Dinamo je razriješio u 61. minuti kada je Amir Rrahmani zabio glavom nakon kornera koji je Majer izveo.

U drugom nedjeljnom susretu Istra 1961 i Lokomotiva su u Puli igrali bez golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo vodi na ljestvici sa 57 bodova. Rijeka na drugom mjestu ima čak 16 bodova manje, a dok je Osijek treći sa 17 bodova manje. Slijede Lokomotiva (35), Gorica (32), Hajduk (31)... Na začelju je Rudeš sa četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo