DINAMO RADI NA SENZACIONALNOM POJAČANJU: / Modri bacili oko na bivšeg Rijekinog asa?

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski prvak u potrazi je za novim pojačanjima

16.12.2020.
13:40
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u potrazi za napadačem. Već je ZoranMamić priznao kako prate NigelaRobertha, koji trenutačno brani boje Levskog iz Sofije. Međutim, iz riječkih kuloara doznajemo kako im je navodno zanimljiv i Antonio Mirko Čolak. On je ljetos napustio Rujevicu i preselio u grčki PAOK, no tamo mu ne ide tako dobro kao Rijeci. U osam prvenstvenih nastupa dao je samo jedan gol, dok je u pet nastupa u Europskoj ligi ostao bez pogotka.

Ovu situaciju sada navodno žele iskoristiti Modri i dovesti ga već u siječnju. Pitanje koje ova priča povlači je situacija oko Brune Petkovića. Ponuda za njega ne nedostaje pa ga možda Dinamo odluči prodati ako mu osiguraju zamjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

31.5.2020., Stadion Rujevica, Rijeka - Drugi polufinalni susret Hrvatskog kupa izmedju HNK Rijeka i NK Osijek. Antonio Colak Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Također, iz istih izvora doznajemo i kako postoji interes njemačkog Stuttgarta za Rijekinog veznjaka StjepanaLončara.

Prije nekoliko dana pak objavili smo kako bi se na zimu moglo trgovati na relaciji i Dinamo – Rijeka. Kako smo načuli, ovih dana podosta priča o mogućem transferu mladog i perspektivnog vratara IvanaNevistića i to baš u redove ligaškog rivala, zagrebačkog Dinama. Možda baš u Nevistiću Modri vide nasljednika Dominka Livakovića. O tome više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOMBASTIČAN TRANSFER NA RELACIJI DINAMO - RIJEKA: /

Modri daju dvije mlade zvijezde za hit-igrača s Rujevice?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo