Dinamo primio eurogol pa preokretom stigao do slavlja

Odgođenom utakmicom 17. kola između Istre i Dinama nastavilo se domaće nogometno prvenstvo.

6.2.2014.
17:51
VOYO logo

Dinamo je u početnih desetak minuta stvorio veliki pritisak na domaći gol, ali bez konkretne prijetnje.

No, zato je već prvi izlet Istre na gostujuću polovicu u 12. minuti rezultirao pogotkom, a strijelac je bio Blagojević koji je iz slobodnog udarca s dvadesetak metara matirao Sandomierskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je izjednačio deset minuta kasnije kada se lopta od Budicina odbila na Soudanijevu glavu koji zabija za 1:1.

Dinamo je do kraja prvog poluvremena nastavio dominirati, a Pamić je u 40. minuti s vrha šesnaesterca pucao pokraj gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je i početkom drugog poluvremena žestoko napao domaćina, ali u 53. minuti je Istra imala dobar pokušaj. Havojić je ubacio s desne strane, a Kramarić pucao glavom i promašio gol.

Soudani je u 56. minuti lijepo primio loptu na prsa i pokušao prebaciti Ježinu, no ovaj je uspio izbiti loptu u korner. Samo minutu kasnije Halilović je pucao s 20-ak metara, ali neprecizno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je preokrenuo rezultat i poveo s 2:1 u 68. minuti kada je mrežu zatresao Čop. Napadaču Dinama je odličnu loptu dao novopridošli Cleyton, a Čop lijevom nogom zabio za vodstvo Modrih.

Isti je igrač u 76. minuti povećao prednost Dinama te zabio za 3:1. Leko je nabacio, Soudani pokušao glavom, no na kraju je loptu u mrežu ubacio Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo