PLAVI SVIJET / Dinamo predstavio navijačima sasvim novu aplikaciju koja će imati ekskluzivne sadržaje

Image

GNK uskoro pokreće novu multimedijsku platformu koja će razveseliti sve vatrene navijače i ljubitelje maksimirskoga kluba.

29.7.2023.
13:12
VOYO logo

Novi projekt GNK Dinama predstavljen je na službenoj stranici čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Pojavio se novi klub koji želi Livakovića, United doveo napadača od 70 milijuna eura, Šutalu ugrožen transfer

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Pojavio se novi klub koji želi Livakovića, United doveo napadača od 70 milijuna eura, Šutalu ugrožen transfer

"Dinamo Plus je sveobuhvatna internet platforma koja pruža novi i moderan način isporuke multimedijskog sadržaja svojim korisnicima. Pružajući ekskluzivne sadržaje Dinamovog svijeta, ova platforma omogućuje ljubiteljima sporta i zabave da uživaju u najnovijim informacijama i najzanimljivijim pričama iz kluba, a tematika obuhvaća aktualne i bivše igrače, trenere, ali i klupske legende. Aplikacija je kompatibilna s Android i iOS operativnim sustavima te će biti dostupna od 1. kolovoza za preuzimanje na pametnim telefonima, tabletima, TV uređajima itd. Također Dinamo Plus bit će dostupan i na internetu putem bilo kojeg preglednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od ključnih prednosti Dinamo Plusa je pristupačnost sadržaja. Krajnji korisnici mogu uživati u bogatom izboru multimedijskih sadržaja putem vlastitih osobnih računala, pametnih telefona i tableta, što znači da su informacije i zabava uvijek nadohvat ruke, bez obzira na mjesto i vrijeme. Dinamo Plus će biti uz vas bilo gdje u svijetu i omogućiti će vam da ostanete povezani s omiljenim klubom.

Osim praćenja utakmica i klupskih zbivanja, Dinamo Plus nudi raznolikost sadržaja koji će zadovoljiti različite interese korisnika. Uz prijenose utakmica mlađih kategorija i dokumentarne filmove, platforma će biti domaćin i drugim sportskim, zabavnim i edukativnim emisijama. Ovaj raznovrstan spektar sadržaja osigurava da svaki korisnik pronađe nešto što ga zanima, pritom obogaćujući svoje iskustvo praćenja Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno naglašavamo kako će Dinamo Plus prvih mjesec dana biti potpuno besplatan za sve navijače, što znači da će sav sadržaj biti dostupan svima. Nakon prvih mjesec dana dio sadržaja ostaje besplatan i dostupan svima, dok će se premium sadržaji naplaćivati od 15. rujna.

Mjesečna premium preplata iznosit će 4 eura, ali je klub odlučio da će tijekom prve godine cijena premium sadržaja iznositi 2 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno osim mjesečne preplate, bit će dostupna i godišnja preplata na Dinamo Plus sadržaj koja iznosi 19 eura."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo