DINAMO POTVRDIO NOVOG TRENERA: / Petev preuzima klupu već za derbi s Hajdukom

Image

Hrvatski nogometni prvak, sada je i službeno, ima novog trenera. Klupu Dinamove momčadi nakon Zlatka Kranjčara i 'vatrogasnog' rješenja Željka Sopića preuzima Ivajlo Petev.

28.9.2016.
12:20
VOYO logo

Potvrda informacije stigla je pozivom kluba na konferenciju za medije u četvrtak na kojoj bi se bugarski stručnjak, sada već i bivši bugarski izbornik, trebao predstaviti.

Sopić je trebao voditi Dinamo protiv Hajduka

Petev je nazočio utakmici Dinama i Juventusa, a bilo je najavljeno i da će iz lože pratiti ogled protiv Hajduka. Sportske novosti sugeriraju da će taj ogled i voditi, a da se Sopić vraća u ulogu pomoćnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GNK Dinamo je iskoristio i službene internetske stranice kako bi se pohvalio posjećenošću stadiona kakva nije zabilježena u posljednjih pet godina. Ogled 2. kola skupine H nogometne Lige prvaka u kojem je Dinamo poražen od Juventusa pohodilo je 25.320 gledatelja s prodanim ulaznicama.

Image
NOVI STRATEG MODRIH STIGAO U ZAGREB: /

'U Dinamo dolazim napraviti uspjeh'

Image
NOVI STRATEG MODRIH STIGAO U ZAGREB: /

'U Dinamo dolazim napraviti uspjeh'

Dinamo privukao više od 221.000 navijača

"Zbog ograničenog kapaciteta sadašnjeg maksimirskog zdanja posjeti iz ljeta 2011. godine kada su se purgeri nakon 12 godina plasirali u skupine Lige prvaka i dalje su nedostižni", podsjećaju iz kluba uz dodatak da je najposjećenija utakmica u razdoblju koje je uslijedilo, a prije ovog rekorda s Juventusom, odigrana u ljeto 2014. godine kada je u Maksimiru gostovala bečka Austria (24.944 gledatelja). "Nakon toga, visoka brojka bila je protiv Hajduka na startu prošle sezone (23.631)", dodaje se uz zaključak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove sezone GNK Dinamo gledalo je ukupno 221.578 gledatelja na natjecateljskim utakmicama. Od toga 72.400 na domaćim utakmicama, odnosno u prosjeku od 8044 gledatelja po susretu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo