DINAMO PONOVNO ZARAĐUJE PRODAJOM SVOJIH TALENATA? / Za najvećeg dragulja talijanski velikan im nudi 15 milijuna eura

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamova škola cijenjena u svijetu

16.5.2019.
8:45
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ove sezone Dinamovi juniori su ostvarili zabilježen uspjeh juniorskoj Ligi prvaka, gdje su stigli do četvrtfinala u kojemu je uspješniji bio Chelsea, a U23 ekipa je stigla do finala Premier League International Cupa. Ti rezultati privukli su veliku pažnju stranih klubova, čiji su skauti detaljno proanalizirali mlade Modre u potrazi za talentiranim pojačanjima.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

12.03.2019., Hitrec Kacian, Zagreb - UEFA Liga prvaka mladih, 1/8 finala, GNK Dinamo - FC Liverpool. Antonio Marin. Photo:

Talenata u Dinamovoj svlačionici ne manjka, a igrač o kojem se najviše priča je 18-godišnji krilni napadač Antonio Marin, koji je na radaru brojnih momčadi iz liga 'petice'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada Calciomercato javlja kako je za Marina zagrizao talijanski velikan Milan koji se u završnici prvenstva bori za plasman u Ligu prvaka, a hrvatskog talenta želi dovesti pod svaku cijenu, izborio najelitnije klupsko natjecanje ili ne

Početna ponuda

Marina Milan prati već duže vremena i sada je spreman poslati službenu ponudu, a prema pisanju Calciomercata ona će iznositi 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da ima još zainteresiranih, vjerojatno će cijena koju će Dinamo tražiti u pregovorima još rasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo