Dinamo odbio milijune za svoju mladu zvijezdu!

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić otkrio je da su Modri odbili ponudu Bayer Leverkusena za Šimu Vrsaljka od tri milijuna eura jer smatraju da on u ovom trenutku vrijedi puno više.

18.5.2012.
9:58
VOYO logo

Nakon osvajanja dvostruke krune u Hrvatskoj, Dinamo se lagano okreće ljetnom 'mercatu'. Prvi koji je mogao napustiti Maksimir bio je Vrsaljko, ali ponuda nije zadovoljila čelnike Modrih.

"Za sada je došla samo jedna konkretna ponuda, ona Bayera Leverkusena za Šimu Vrsaljka. Nudili su tri milijuna eura, te mogućnost da Šime ostane 50% u vlasništvu Dinama. Mi na to nismo pristali, pa je taj posao propao. Mislimo da Šime vrijedi mnogo više, a ti postoci u budućnosti su riskantna priča. Recimo, on bi potpisao četverogodišnji ugovor s Bayerom, a što ako ga oni u te četiri godine ne prodaju", otkrio je mlađi Mamić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na izlaznim vratima je i Sammir.

"Jasno da za njega ima interesa, ali ništa konkretno. Eto, pročitao sam u medijima da je za Sammira zainteresiran Lille. Čuo sam i ja to od nekih menadžera, ali nitko nam se iz tog kluba nikad nije javio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U igri je brojka od sedam milijuna eura.

"Uvijek se svašta spominje, ali dobro, to je recimo cifra koja može biti početna ako se netko javi. Sammir je plemenit igrač uz kojeg i drugi postaju bolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Sammira i Vrsaljka, klub bi mogli napustiti Vida i Badelj.

"Iskustva u ovih proteklih pet godina pokazala su nam da moramo prodati igrače ako dobijemo odgovarajuću financijsku ponudu", zaključio je Mamić na pitanje bi li Dinamo prodao ovu četvoricu igrača ako dođu prave ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo