DUEL S FENJERAŠEM / Trener Dinama najavio utakmicu protiv ekipe koju je ove sezone već jednom pobijedio: 'Nisu bili nimalo impresionirani...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Jakirović je pobijedio Rudeš s Rijekom u 1. kolu HNL-a

23.9.2023.
17:11
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u nedjelju će, u 9. kolu HNL-a, na Kranjčevićevoj igrati protiv posljednje momčadi na tablici, Rudeša.

Image
EKSKLUZIVNO ZA NET.HR /

Legenda otkriva: 'Dinamo ima ono što nitko drugi nema, a Jakirović je jednom igraču pokazao tko je gazda!'

Image
EKSKLUZIVNO ZA NET.HR /

Legenda otkriva: 'Dinamo ima ono što nitko drugi nema, a Jakirović je jednom igraču pokazao tko je gazda!'

Rudeš je novi prvoligaš koji je katastrofalno započeo sezonu, do sada su osvojili samo jedan bod, a zbog slabih rezultata smijenili su trenera s kojim su započeli sezonu, legendarnog Roberta Prosinečkog, i na klupi je sada Toni Golem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolaskom kolege Golema prebacili su se u 5-4-1, kod Prosinečkog su igrali malo drugačije, s još više posjeda, ali doveli su pred kraj prijelaznog roka nekoliko zanimljivih igrača koji imaju dosta iskustva. Imaju dosta brzine tako da ćemo morati paziti da nam iz tog bloka ne odu u polukontru ili kontru", rekao je u najavi utakmice trener Dinama Sergej Jakirović koji je ove sezone već jednom pobijedio Rudeš dok je sjedio na klupi Rijeke.

"Imao sam sreću da sam vodio Rijeku protiv Rudeša u 1. kolu. Dobili smo 4-0, ali mogli su nam zabiti barem jedan gol. Nisu bili nimalo impresionirani. Imaju nekoliko kvalitetnih igrača, ali sigurno da će se nas puno pitati. Psihološka priprema mora biti na vrhunskoj razini i uopće ne sumnjam da ćemo biti ozbiljni i koncentrirani. Dečki znaju gdje smo bili, i da smo sad uhvatili malo, smanjili smo zaostatak, važna nam je svaka utakmica", prokomentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Osvrnuo se Jakirović i na zdravstveni karton svoje ekipe, koja je sada u napornom ritmu s utakmicama u Hrvatskoj i Europi, te će morati rotirati sastav, a najavio je i minutažu za legendarnog Arijana Ademija koji se nedavno vratio na Maksimir iz Kine.

"Ademi je u jakom dobrom stanju, on će sutra normalno konkurirati za utakmicu. Očekujem da će dobiti određenu minutažu, treba mu i on treba nama. Vidjet ćemo što je sa Šutalom, požalio se na koljeno prilikom jednog uklizavanja. Radimo sve da oporavimo Ristovskog za derbi, Špikić se također dobro oporavlja. Sutra ćemo sigurno nešto zarotirati. Kaneko je jučer prvi put trčao, vjerojatno ga neće biti protiv Rudeša, ali očekujem da će konkurirati za Ponikve u kupu", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje trenutke BKFC 50 iz Denvera pogledajte na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo