DINAMO NEĆE IMATI LAK POSAO U ČETVRTFINALU EUROPA LIGE: / Evo kada je ždrijeb i tko su mogući suparnici 'modrih'

Image

Dinamo je izborio povijesni plasman u četvrtzavršnicu Europa lige, a tamo ih čekaju zanimljivi protivnici

18.3.2021.
23:01
VOYO logo

Nogometaši Dinama napravili su nevjerojatan preokret, nadoknadili dva pogotka zaostatka iz londonskog dvoboja protiv Tottenham Hotspura i s tri pogotka Mislava Oršića izborili plasman u četvrtfinale Europske lige.

U osnovnih 90 minuta junak Dinamovog trijumfa poništio je Tottenhamovu prednost iz prvog dvoboja. Sjajnim udarcem s lijeve strane kaznenog prostora u suprotne rašlje Mislav Oršić je u 62. minuti donio prednost hrvatskom prvaku, a preciznim završetkom akcije u 83. minuti na asistenciju Atiemena odveo je utakmicu u produžetak. Konačnih 3-0 postavio je solo prodorom i preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora u 106. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dinamo je izborio povijesni plasman u četvrtzavršnicu Europa lige, a tamo ih čekaju zanimljivi protivnici. Dalje su prošli Arsenal, koji je poražen na svom terenu od Olympiacosa s 1:0, ali je s ukupnih 3:1 prošao dalje.

Plasman je osigurala i Roma, koja je nadigrala Šahtar s 2:1 u gostima, a imala je i 3:0 prednost iz prve utakmice, te Granada koja je ukupnim rezultatom 3:2 dobila Molde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester je pak nadigrao Milan s 1:0 i prošao dalje, Roma je nadigrala Šahtar s 2:1 i osigurala sljedeću fazu, zatim Slavija iz Praga šokirala je Rangerse s 2:0 i izbacila ih, Villarreal je bio uvjerljiv s 2:0 protiv Kijeva i eliminirao ih, a Ajax je rutinski razbio Young Boyse.

Ždrijeb je u petak u 13 sati, a Dinamo će doznati i suparnika za četvrtfinale i za polufinale. Prve utakmice četvrtfinala igrat će se 8. travnja, a uzvrati su na rasporedu tjedan dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo