DINAMO NAKON SVEGA ZAISTA NIJE OVO ZASLUŽIO: / Kladionice nimalo ne vjeruju 'modrima', pogledajte koliki je koeficijent za osvajanje EL

Image

Zagrebačka momčad senzacionalno je prošla u četvrtfinale, svladavši Tottenham u osmini finala s ukupnih 3:2

19.3.2021.
20:44
VOYO logo

Nakon što je u petak održan ždrijeb završnice Europa lige i sada su poznati svi parovi četvrtfinala i polufinala natjecanja, kladionice su objavile koeficijente i Dinamo je prošao - najgore!

Zagrebačka momčad senzacionalno je prošla u četvrtfinale, svladavši Tottenham u osmini finala s ukupnih 3:2, a u sljedećoj fazi čeka ih okršaj s Villarrealom i ako prođu ići će na boljeg iz ogleda Arsenal - Slavija Prag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kladionice pak najveće šanse za osvajanje Europa lige daju Manchester Unitedu i koeficijent je svega 2.5. Slijedi Arsenal koji ima koeficijent četiri, zatim je Villarreal s koeficijentom šest. Ajax je sljedeći s tečajem sedam, Roma je na 11, a Slavija i Granada su na 29.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

12.07.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Mislav Orsic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo je posljednji i šansa da osvoji Europa ligu, prema kladionicama je golema, koeficijent je čak 41.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi četvrtfinalni susreti su na rasporedu 8. travnja, a uzvrati su 15. travnja. U slučaju da Dinamo pobijedi Villarreal, igrat će s pobjednikom dvomeča Arsenala i praške Slavije, a polufinala se igraju 29. travnja i 6. svibnja, dok je finale na rasporedu 26. svibnja u Gdanjsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo