BJELICA OSTAO BEZ ZVIJEZDE / Dinamo doveo ogromno pojačanje, na Maksimir stigao ponajbolji igrač Osijeka Petar Bočkaj

Image
Foto: GNK Dinamo

Modri su najavili prvo pojačanje u zimskom prijelaznom roku

24.12.2021.
14:22
GNK Dinamo
VOYO logo

Aktualni hrvatski prvak i prvoplasirana momčad u HNL-u, zagrebački Dinamo u petak je doveo prvo pojačanje u zimskom prijelaznom roku - novi igrač Modrih postao je Petar Bočkaj.

Image
SLUŽBENO /

Dinamo potvrdio da će Željko Kopić ostati trener, preuzet će i još jednu funkciju

Image
SLUŽBENO /

Dinamo potvrdio da će Željko Kopić ostati trener, preuzet će i još jednu funkciju

"Uprave klubova GNK Dinamo i NK Osijek dogovorile su transfer igrača Petra Bočkaja u redove zagrebačkog kluba te je Bočkaj potpisao višegodišnji ugovor s Dinamom. Novo pojačanje Dinama igra na poziciji lijevog beka, a od 2017. godine bio je u redovima Osijeka. U prvom dijelu aktualne sezone nalazi se na prvom mjestu Hrvatski Telekom Prve lige u kategoriji asistencija s ukupno šest asistencija, a ujedno je i vodeći u kategoriji ključnih dodavanja s brojkom od čak 58. Njegove kvalitete svakako su sjajni centaršutevi, precizni udarci izvana, kao i odlični slobodni udarci koje smo imali prilike gledati u posljednje vrijeme", objavio je Dinamo na službenoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno sam sretan i ponosan što sam danas ovdje, ovo je važan trenutak u mojoj karijeri. Proveo sam ovdje dio vremena igrajući ranije u nogometnoj školi i sretan sam što se vraćam kao igrač prve momčadi. Dinamo je u posljednjih par godina postigao iznimno velike uspjehe i važne rezultate na domaćem i europskom planu i vjerujem da će se isto nastaviti i u ovoj sezoni. Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i na taj način pokušati zahvaliti klubu na povjerenju. Vjerujem u obranu naslova prvaka Hrvatske i u nove uspjehe u Europa ligi. Ovim putem želim zahvaliti svima u NK Osijek na suradnji posljednjih nekoliko godina, kao i svim navijačima Osijeka na podršci ", izjavio je Bočkaj nakon što je potpisao ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neobična najava

Modri su oko podneva objavili kratki video kojime su najavili dolazak Petra Bočkaja, ali nisu napisali da je riječ o njemuveć je samo prikazana unutražnjost automobila dok svira hit Plavih fosila "Plava košulja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su pogodili da je taj misteriozni igrač lijevi bek Osijeka i jedan od najboljih igrača u HNL-u Petar Bočkaj, čemu u prilog ide i naknadna objava Dinama na kojemu je prikazan dio dresa novog pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo