'Dinamo mi je važniji od reprezentacije!'

Izbornik Portugala Paulo Bento poslao je pretpoziv za ključne dvoboje u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini svojem sunarodnjaku u redovima Dinama, Tonelu.

4.10.2011.
8:39
VOYO logo

Veliki problemi s ozljedama u obrani nagnali su izbornika Portugala da uruči reprezentativni poziv braniču Dinama. Kako je zbog ozljeda ostao bez Carvalha, Pepea i Bosingwe, Bento je na širi popis za utakmice protiv Islanda i Danske uvrstio Tonela.

"Nikad nisam bio opsjednut pozivom u reprezentaciju. Za mene je sada najvažniji Dinamo", rekao je branič Modrih za portugalske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal uoči posljednja dva kola ima 13 bodova u skupini H, isto kao i Danska te Norveška, koja ima utakmicu više. Prvo im slijedi utakmica u petak na domaćem terenu protiv Islanda, a četiri dana kasnije idu u Kopenhagen na dvoboj protiv Danske, u kojem će vjerojatno pasti odluka o prvom mjestu u skupini.

Tonel smatra kako će Cristiano Ronaldo odvesti njihovu reprezentaciju na smotru najboljih europskih ekipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ronaldo je najbolji igrač na svijetu. Ne vidim nikog tko u sljedeće dvije, tri godine može stati između Messija i Ronalda", zaključio je Tonel.

Vezani članci:

arti-201110031159006 arti-201110030866006 arti-201110031270006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo