Dinamo objavio cijene: Nema više po jednu kunu!

Dinamo je objavio cijene ulaznica za utakmice skupine Lige prvaka na Maksimiru. Kao i prošle godine, prodavat će se u paketu, no u skladu s raznim okolnostima u klubu su se odlučili spustiti cijene.

Za paket od tri ulaznice za sjevernu tribinu cijena je 399 kuna, za istok te za zapad gore treba izdvojiti 699 kuna, a najbolja mjesta, ona na zapadu dolje koštaju 999 kuna.

Podsjetimo, cijene su jeftinije nego prošle godine kada se za sjever trebalo platiti 600 kuna, istok 800 kuna, zapad gore 1000 kuna, a zapad dolje 1200 kuna.

Pravo prvokupa, kao i lani, imaju vlasnici godišnjih ulaznica te članovi kluba koji će svoje vrijedne papiriće moći dobiti od 10. do 12. rujna. Od 13 do 18. rujna ulaznice će biti u regularnoj prodaji te će jedna osoba, uz priloženu osobnu iskaznicu, moći kupiti maksimalno dva paketa.

U slučaju da se do utakmice s Portom (18. rujna) ne prodaju svi paketi, u prodaji će biti i pojedinačne ulaznice po cijenama: sjever 200 kuna, istok te zapad gore 300 kuna, a zapad dolje 400 kuna.

Povratak na Net.hr