DOUBLE TROUBLE / Dinamo ima moćan napad od kojeg svi drhte, hoćemo li gledati supertandem? 'Moj posao je dati više golova od Livaje'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Josip Drmić i Bruno Petković tvorit će udarnu napadačku iglu kluba. Međutim, nije još jasno hoće li igrati kao supertandem ili će svatko pojedinačno biti udarna špica

7.7.2022.
13:13
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo ima moćan napad za novu sezonu. Josip Drmić i Bruno Petković tvorit će udarnu napadačku iglu kluba. Možda neće u većini utakmica igrati oboje istovremeno, ako se uzme u obzir Čačićeva filozofija s jednom špicom, ali bit će susreta sigurno u kojima će DB dvojac (Drmić - Petković), "double trouble", kako su ih nazvali pojedini novinari, igrati zajedno na u napadu istovremeno.

Image
ATOMSKI DINAMO /

Plavi su svemirski brod za sve u Hrvatskoj, a sad imaju i 'lažnog' Davida Luiza: 'Izgledaju najjače posljednjih godina, a Čačić je na vrijeme detektirao problem'

Image
ATOMSKI DINAMO /

Plavi su svemirski brod za sve u Hrvatskoj, a sad imaju i 'lažnog' Davida Luiza: 'Izgledaju najjače posljednjih godina, a Čačić je na vrijeme detektirao problem'

Kako će igrati i funkcionirati Drmić i Petković?

Naravno, ako bi Drmić i Petković zajedno igrali dobro, ako se dogodi da zajedno trpaju i igraju kompitabilno u svemu tome, onda ćemo ih gledati oboje u napadu. No, do tog tek treba doći. Drmić je prošle sezone za Rijeku zabio 21 gol, a u subotu će s Dinamom započeti svoje novo poglavlje u karijeri. Od 21.00 na Maksimiru Dinamo i Hajduk igraju prvu utakmicu nove sezone hrvatskog nogometa, a očekuje se kako će svoju šansu dobiti i Josip Drmić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Željko Hladika/PIXSELL
Image
Foto: Željko Hladika/PIXSELL

Drmić na prvom treningu Dinama ovog ljeta.

"Tek upoznajem momčad i igrače, moram dobiti feeling na terenu. Još ga nemam, ali prvi dojmovi su dobri, svi su me lijepo primili", prve su Drmićeve impresije nakon priprema s novim klubom.

Što se tiče meča s Hajdukom, očekuje pobjedu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaja prošle sezone zabio golova više od Drmića

"Bilo bi nam važno otvoriti sezonu pobjedom za trofej nad najvećim rivalom, a i sviđa mi se što odmah počinjemo utakmicom s tako jakim suparnikom da vidimo gdje smo", istaknuo je Josip Drmić danas u Maksimiru, pred okupljenim novinarima na predstavljanju novog dresa.

S druge strane će biti Marko Livaja. Hajdukova superzvijezda prošlu sezonu završila je kao najbolji strijelac HNL-a. Livaja je zabio sedam golova više od Drmića, koji od dolaska u Dinamo dobiva pitanja hoće li u predstojećoj sezoni biti bolji od Livaje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivanja su velika. Maksimalno ću se truditi dati više golova od Livaje. To mi je posao, imam dobre suigrače koji će mi pomoći, kao i ja njima. Međutim, na kraju je bitno da pobijedimo, a ne tko je zabio", istaknuo je Drmić.

'Na treneru je da odluči kako ćemo igrati, zajedno ili pojedinačno u napadu'

Drugo glavno pitanje koje zanima javnost za je kako će funkcionirati Drmić i Bruno Petković?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam. Znam kakva je Bruno kvaliteta i od njega mogu samo profitirati, a sad hoćemo li mi biti supertandem ili ne, to je odluka trenera. Znam da će svaki od nas dati sve od sebe za Dinamo. Vidjet ćemo hoćemo li to raditi sami ili zajedno."

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo