DINAMO I RIJEKA ZAPOČINJU NASTUP U EL: / Evo gdje možete gledati prve utakmice naših predstavnika

Image
Foto: PIXSELL

Sve utakmice Europske lige prenosi Arena Sport

22.10.2020.
7:13
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski predstavnici u Europi ove sezone danas će odigrati svoje prve utakmice u Europskoj ligi ove jeseni. Rijeka će u 18.55 ugostiti španjolskog uglednika Real Sociedad, a Dinamo u 21 dočekuje poznati nizozemski Feyenoord na Maksimiru.

Image
DINAMO PROTIV FEYENOORDA POČINJE NASTUP U EUROPSKOJ LIGI: /

'Sve što su rekli bila je "pila naopako", možemo osvojiti sva 3 boda'

Image
DINAMO PROTIV FEYENOORDA POČINJE NASTUP U EUROPSKOJ LIGI: /

'Sve što su rekli bila je "pila naopako", možemo osvojiti sva 3 boda'

Sve utakmice Europske lige prenosi Arena Sport

Sve utakmice Europske lige prenosi Arena Sport, a obje utakmice naših predstavnika u prvom kolu bit će na prvom kanalu koji se nalazi u osnovnom paketu MAXtv-a i Evo TV-a. Rijeka počinje u 18.55, a Dinamo točno u 21 sat. Obje utakmice u izravnom tekstualnom prijenosu UŽIVO možete pratiti na portalu Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solidni Feyenoord i neugodni Sociedad

Hrvatski prvak u Europsku ligu je ušao pobjedom protiv estonske Flore u play-offu kvalifikacija drugog po jačini europskog klupskog nogometnog natjecanja, a na Maksimiru će imati puno teži zadatak protiv solidnog nizozemskog predstavnika. Feyenoord je nakon pet kola bez poraza u nizozemskom prvenstvu (tri pobjede i dva remija) što dokazuje ozbiljnost te momčadi i da će se zagrebački Dinamo morati pošteno potući s nizozemskim klubom želi li doći do pobjede.

"Sretni smo što smo svi negativni na testu i spremni smo za utakmicu", poručio je jučer trener Dinama Zoran Mamić uoči otvaranja Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veselimo se početku natjecanja grupne faze. Želimo odigrati dobru, kvalitetnu utakmicu i razveseliti navijače i osvojiti tri boda," dodao je strateg Plavih i nastavio:

Zoran Mamić: 'Igramo protiv uglednog kluba bogate tradicije'

"Igrat ćemo protiv uglednog kluba bogate tradicije koji je u vrhu nizozemskog nogometa. Radi se o momčadi koja je puna kvalitetnih igrača. Imaju individualnu kvalitetu, ali i momčadsku, a ofenzivno su dobri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je, pak, uspjela iznenaditi Kopenhagen u doigravanju za ulazak u Europsku ligu. Real Sociedad će, stoga, u četvrtak nastojati snažnim presingom oduzeti loptu Rijeci te nametnuti svoju igru, a uspije li u tome bit će blizu pobjedi na otvaranju Europske lige, rekao je u srijedu navečer Imanol Alguacil, trener Real Sociedada.

"Pred nama je lijepa utakmica, veselimo joj se, ali isto tako to je još samo jedna utakmica u nizu. Radit ćemo ono što i uvijek - braniti svoje boje i grb. Natjecat ćemo se za svoje navijače. Za nas je svaka iduća utakmica ona najvažnija pa je tako i ova. Ovaj dvoboj nam neće biti manje važan nego je to recimo bio prošlu nedjelju susret protiv Betisa," izjavio je Alguacil u obraćanju medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Sociedad je u nedjelju s 3-0 pobijedio Betis na gostovanju pa zasjeo na vodeće mjesto španjolskog prvenstva. Ima tri pobjede, dva remija i jedan poraz.

'Rijeka je moćna i jako potentna ekipa'

"Rijeka je sigurno mnogima nepoznata momčad. No nakon što sam vidio video zapis njenih utakmica, te kada sam ih analizirao, shvatio sam da je riječ o moćnoj i jako potentnoj ekipi. Da nije tako ne bi niti bila ovdje", istaknuo je Alguacil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je pobijedila u 16 od posljednjih 18 utakmica na svom stadionu.

"Rijeka je fizički izrazito snažna momčad, s jako dobrom tehničkom razinom, posebno na sredini terena. Ondje su Cerin, Pavičić, Lončar...Rijeka ima jako važne igrače u napadu.. Franko, Kulenović i Murić su dobri u igri u zraku, znaju iskoristiti prostor. U svim linijama je Rijeka izuzetno radna ekipa, jako čvrsta. Ne prepušta loptu, pa ćemo joj ju morati oduzeti. Morat ćemo odigrati dobar presing jer je to momčad koja nastoji igrati i to radi dobro," dodao je trener Real Sociedada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo