DINAMO DOVODI IGRAČA IZ CRVENE ZVEZDE? / Velika želja modrih ima ponuda i iz Turske

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Odbio je produžiti ugovor sa Zvezdom za pola milijuna eura

9.5.2018.
10:32
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Dinamo ne pamti veću rezultatsku krizu u proljetnom dijelu sezonu ali teško da će modri ispustiti četiri boda prednosti nad Rijekom u posljednja dva kola pa će tako vjerojatno sljedeće sezone igrati u kvalifikacijama Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč uistinu očajnim rezultatima u posljednje vrijeme. Već sad se, dakle, u Maksimiru gleda prema pojačanjima. Jer, žele zaigrati u jačem sastavu od aktualnog. Modri, doduše, tek trebaju početi slagati igračku križaljku za iduću sezonu.

Tako je velika Dinamova želja Damien le Tallec, 28-godišnji defenzivac Crvene zvezde, javljaju u srijedu u tiskanom izdanju Sportske novosti, kao i na istoimenom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GOLMAN CRVENE ZVEZDE ŠOKIRAO IZJAVOM: ‘Nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mjesto’

Francuskom nogometašu istječe ugovor na kraju sezone. Odbio je produžiti ugovor sa Zvezdom za pola milijuna eura pa bi u Maksimir mogao doći kao slobodan igrač. Ima i ponude iz Turske pa od Dinama očekuje bogati ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Le Tallec je bio mladi francuski reprezentativac, ali nikad nije dobio priliku u A reprezentaciji. U karijeri je još igrao za Rennes, Borussiju Dortmund, Nantes, Hoverlu i Mordoviju. Jesenas je, pak, imao vrlo kvalitetna izdanja u Europskoj ligi, pogotovo u Kolnu te protiv Arsenala u Londonu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo