LIGA PRVAKA /

Dinamo dobio 1500 ulaznica za Salzburg. Nećete vjerovati koliko koštaju

Image
Foto: Profimedia

Jedna osoba može kupiti maksimalno pet ulaznica, a svih pet osoba prvi dan prodaje moraju biti vlasnici godišnjih ulaznica, odnosno drugi dan prodaje članovi kluba

17.10.2024.
12:36
Profimedia
VOYO logo

RB Salzburg i Dinamo sljedećeg tjedna igraju utakmicu 3. kola novog formata Lige prvaka. GNK Dinamo je za prodaju svojim navijačima dobio ukupno 1500 ulaznica za gostujući sektor. Prodaja će biti isključio fizička, piše Dinamo. Cijena ulaznice je 45 eura, a Dinamo je objavio sve detalje oko prodaje.

Image
'DOŽIVIO SAM OVACIJE U MOSTARU' /

Silvio Marić: 'Gori Hercegovina u plavom, živi za Dinamo. Jedno nas je 'šokiralo'

Image
'DOŽIVIO SAM OVACIJE U MOSTARU' /

Silvio Marić: 'Gori Hercegovina u plavom, živi za Dinamo. Jedno nas je 'šokiralo'

Dakle, bitno za napomenuti kako su ulaznice 45 eura, što je skuplje nego za gostovanje za Allianz Arenu, kad su bile 30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kupovinu ulaznica/vouchera potrebno je prikazati:

Ime, prezime, datum rođenja, broj osobnog dokumenta, adresu, broj telefona, email adresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molimo navijače da na vrijeme pripreme sve potrebne podatke kako bi tijek prodaje mogao ići brže i jednostavnije", stoji u pisanju GNK Dinamo.

Isto tako, jedna osoba može kupiti maksimalno pet ulaznica, a svih pet osoba prvi dan prodaje moraju biti vlasnici godišnjih ulaznica, odnosno drugi dan prodaje članovi kluba.

Termini fizičke prodaje ulaznica/vouchera:   

Nedjelja 20.10. od 11 do 19h – Prvokup za vlasnike godišnjih ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponedjeljak, 21.10. od 11 do 19h – Prodaja za članove kluba (ako ostane ulaznica).

Utorak 22.10. od 11 do 19h – Prodaja za sve navijače (ako ostane ulaznica).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupljene vouchere navijači su obvezni ponijeti sa sobom u Salzburg gdje će sa svojim voucherom preuzeti ulaznicu. Sve detalje oko preuzimanja ulaznica kao i sve ostale informacije za navijače koji putuju u Salzburg, klub će dodatno objaviti.

Najstrože je zabranjeno kupovanje ulaznica na tuđe ime! U Salzburgu će se raditi dodatna provjera i svi navijači koji neće imati iste podatke na ulaznici, voucheru i osobnom dokumentu neće moći prisustvovati utakmici.

Za spomenuti kako su Austrijanci trenutno na 34. mjestu bez ijednog osvojenog boda, uz gol-razliku 0:7. Izgubili su kod Sparte Prag 3:0, kao i kod kuće od Bresta 4:0. Dinamo je pak 28. s jednim bodom i gol-razlikom 4:11. Plavi su u prvom kolu izgubio kod Bayerna 9:2, a zatim odigrali 2:2 s Monacom na Maksimiru.

POGLEDAJTE VIDEO: Jedan od najvećih Dinamovih 'vojnika': 'Dinamo mi je uvijek bio najbitniji, ali ti fanatici iz Beograda bili su najluđi. Ostavili su stan Dinamu nakon smrti'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
PFL
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo