Od danas više nema prijatelja: Modriću i društvu stigle prijeteće poruke!

Trener madridskog Atletica Diego Simeone zajedno sa nekolicinom svojih igrača izašao je pred novinare na presici uoči finala Lige prvaka u Lisabonu u kojem igraju Atletico i Real Madrid.

23.5.2014.
20:50
VOYO logo

Dobra vijest za sve navijače Atletica je ta da su Diego Costa i Arde Turan odradili pune treninge, ona loša je da su još uvijek pod upitnikom za finale. Unatoč tome, argentinski stručnjak je poprilično samouvjeren kada je riječ o finalu sa Real Madridom.

"Možemo biti jednako dobri i bez Coste i Turana"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diego Simeone vjeruje svojim igračima koji ga ove sezone nisu razočarali. Stoga, kada govori o njima, ima samo riječi hvale:

"Ovi igrači su nas impresionirali svojim izvedbama u zadnje dvije godine, ne mogu im dovoljno zahvaliti na tome", poručio je Diego Simeone na tiskovnoj konferenciji, dodajući ponešto o stanju s ozljedama svojih najvećih zvijezda:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/WLf8P2EiPN4

"Ocijenit ćemo danas situaciju s ozljedom Diega Coste i drugih. Trenirali su nešto bolje na zadnjem treningu, no treba vidjeti kako se osjećaju." Osvrnuo se i na protivničku momčad u kojoj će jednu od glavnih uloga imati i naš Luka Modrić. "Ne znamo kako će Real igrati, pripremili smo se na različite kombinacije, pokušat ćemo ih blokirati i pronaći način kako kontrolirati susret"Znam da Real ima Cristiana Ronalda i druge Portugalce, a ja sam jedini u našoj ekipi, no znam da mnogo Portugalaca navija za nas", bocnuo" je Tiago suparnički tabor i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista je posebno igrati ovaj susret u Portugalu na stadionu koji dobro poznajem i imam mnogo ugodnih uspomena na njega."

Za njega, kada je riječ o ovom dvoboju, prijatelja nema. Samo protivnika koji žele isto što i on. Trofej sa ušima Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam dosad pričao sa svojim sunarodnjacima iz Reala, niti hoću prije kraja susret. U ovom trenutku, ne doživljavam ih kao prijatelje", jasan je Tiago, koji je dvije godine (od 2002 do 2004) bio član Benfice pa zaista dobro poznaje poprište velikog subotnjeg spektakla kojeg čeka čitav svijet.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo