'Deset puta smo bili kod Mamića i molili ga da plati'

'Deset puta smo bili kod Mamića i molili ga da nam plati to što je dužan, no ne znam gdje je zapelo.

27.2.2012.
12:49
VOYO logo

"Odlazim čistog obraza. Želio sam najbolje, no nisam imao pravu podršku ni navijača ni sponzora. Jednostavno, bila je to jedna borba u kojoj sam ostao sam. To više nema smisla i zato podnosim neopozivu ostavku za željom da novi ljudi naprave nešto drugo", rekao je Horvat za Sportske novosti.

Sada već bivši predsjednik Varaždina za probleme kluba okrivio je i Zdravka Mamića, koji navodno nije isplatio novac za Filipa i Dinu Škvorca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Deset puta smo bili kod Mamića i molili ga da nam plati to što je dužan, no ne znam gdje je zapelo. Da smo realizirali novac od Dinama ne bismo bili u ovakvoj situaciji", kazao je Horvat.

>U Varaždinu se odustalo od ideje o proglašenju stečaja, to će biti zadnja opcija, a o njoj će morati odlučivati drugi ljudi. Do petka klub mora pronaći rješenje za ukidanje suspenzije jer, propuste li i subotnju utakmicu u Puli protiv Istre, Varaždinci će biti bačeni u najniži rang županijskog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u srijedu bi trebala biti održana izvanredna sjednica na kojoj bi za novog predsjednika trebao biti izabran bivši dopredsjednik kluba Boris Solomun. On bi navodno mogao osigurati novac za spas varaždinskog prvoligaša od preseljenja u najniži rang hrvatskog nogometa.

specijal-201102150360004-Zdravko Mamić specijal-201102150360004-Skandali i strasti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo