DESCHAMPS PODCJENJIVAČKI KREĆE NA HRVATE? / Napad izgleda zastrašujuće, no ostatak momčadi skroz će izrotirati

Image

Najintrigantnija promjena trebala bi se dogoditi u ofenzivi Francuza, gdje bi Olivier Giroud trebao ispasti iz sastava, a umjesto njega u paru s Mbappeom zaigrati Anthony Martial

14.10.2020.
16:39
VOYO logo

Samo nas nekoliko sati dijeli od okršaja Hrvatske i Francuske u Ligi nacija na Maksimiru. U prošle dvije utakmice rezultat je bio identičan, 4:2 za Francuze, no večeras na Maksimiru Hrvatska će ići po prekid takvog niza.

S druge strane, francuski izbornik Didier Deschamps se nada kako će se njihova serija nastaviti i u Zagrebu. Nije želio govoriti o sastavu, niti u kojoj će se formaciji suprotstaviti domaćinu, no neke su informacije ipak procurile. Kako donosi francuski cijenjeni list L'Equipe, Deschamps bi trebao zadržati svoju postavu 4-4-2 s rombom u sredini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najintrigantnija promjena trebala bi se dogoditi u ofenzivi Francuza, gdje bi Olivier Giroud trebao ispasti iz sastava, a umjesto njega u paru s Mbappeom zaigrati Anthony Martial. Antoine Griezmann bi trebao zauzeti poziciju "desetke" na vrhu tog romba.

DALIĆ U ZADNJI TREN PROMIJENIO PLANOVE: Evo u kojem će sastavu Vatreni vjerojatno zaigrati protiv Francuske

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rošada u sredini

Vezna linija je pod znakom upitnika. Deschamps je protiv Portugala na teren izveo svoju najjaču postavu i minimalno je mijenjao (samo 2 zamjene) i za očekivati je da će protiv Hrvatske napraviti rošadu u sastavu. N'Golo Kante nezamjenjiv je na poziciji zadnjeg veznog, a uz njega bi mogli od prve minute krenuti mladi Camivanga te Corentin Tolisso, a ne sumnjamo da će i Aouar dobiti svoje minute.

Što se tiče obrane, France Football piše kako bi Kipembe trebao dobiti još minuta i danas protiv Hrvatske jer je pokazao jako dobru igru u posljednje vrijeme. S njim bismo u paru mogli vidjeti Upamecana ako Varane ostane na klupi, a lako je moguće da nećemo vidjeti ni standardne bekove Hernandeza i Pavarda, već da će priliku dobiti Lucas Digne i Leo Dubois.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogući sastav Francuske protiv Hrvatske: Lloris - Dubois, Upamecano, Kipembe, Digne - Kante, Camivanga, Tolisso - Griezmann - Martial, Mbappe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo