STARI LISAC / Dejan Lovren otkrio planira li završiti karijeru u Dinamu i kako vidi svoj status u reprezentaciji

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Otkrio je neke zanimljivosti, kako vidi svoje stanje u reprezentaciji i planira li završiti karijeru u Dinamu

22.9.2022.
9:53
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska večeras od 20:45 igra protiv Danske u petom kolu Lige nacija u kojem izabranici Zlatka Dalića izravno boriti za prvo mjesto u skupini koje vodi u Final Four natjecanja. Jedan od naših reprezentativaca - Dejan Lovren, koji se našao na popisu izbornika u velikom intervjuu za Sportske novosti otkrio je neke zanimljivosti, kako vidi svoje stanje u reprezentaciji i planira li završiti karijeru u Dinamu.

Image
UTAKMICA ODLUKE /

Spektakularna predstava Dalićevih trupa na Maksimiru: Hrvatska slavila protiv Danske i došla na korak do završnice

Image
UTAKMICA ODLUKE /

Spektakularna predstava Dalićevih trupa na Maksimiru: Hrvatska slavila protiv Danske i došla na korak do završnice

Smatra da još uvijek može igrati na visokoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno sam iskusniji. To je bolje, to je prednost. S druge strane, sporije se oporavljam, to je lošije. Dok meni moja glava kaže da i dalje mogu, dok vjerujem da sam tjelesno dobro, uvijek ću smatrati da mogu doprinijeti reprezentaciji i klubu. Kad mi tijelo počne slati signale, kad na terenu vidim da “to nije to”, onda ću kazati: “To je to!”. Gotovo! Ali, trenutačno još nisam došao do stadija “to je to”. Još uvijek mogu igrati na razini na kakvoj sam igrao 2018. godine. I nakon tog Svjetskog prvenstva u Rusiji sam pokazao da mogu igrati na najvišoj razini", rekao je.

Bitno je da se osjećaju mentalno spremni za veliko natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo treba napraviti dobru, lijepu atmosferu. Nažalost, ovoga puta nećemo imati previše vremena. Imamo ozbiljno dobru momčad. Samo da svi ostanemo zdravi. Sljedećih mjesec dana su jako, jako bitni. Za svakog igrača. Da svi uđemo u dobar ritam u svojim klubovima, te da se osjećamo mentalno spremni za veliko natjecanje. Nije isto ako igraš u klubu koji je pri dnu ljestvice ili kad si igrač u klubu koji se bori za vrh. Sve vrhunske reprezentacije imaju igrače koji igraju u vrhunskim klubovima. Tako da su psihološki drukčije spremni. Puno se toga mora poklopiti da budemo najbolji što možemo biti", istaknuo je.

Za kraj je otkrio planira li završiti karijeru u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ah... Znate što, ne znam. Iskreno, nisam o tome razmišljao. Imam nekih svojih ideja, ali ne bih sad o njima još htio pričati, bio bi to preveliki “boom”. Ali, saznat ćete jednog dana", zaključio je Lovren uz smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo