MODRI NISU IMALI RJEŠENJE ZA NJEGA / Nezaustavljivi Englez bio im je najveća zagonetka: 'Znali smo koliko je bilo važno pobijediti Dinamo'

Image
Foto: Profimedia

Drugo kolo je na rasporedu 30. rujna, Dinamo gostuje u Belgiji kod Genka, dok će West Ham ugostiti Rapid

16.9.2021.
22:38
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama otvorili su natjecanje u skupini H Europske lige porazom od West Ham Uniteda s 0-2 u susretu igranom pred 12.300 gledatelja na stadionu Maksimir.

Gosti su potpuno zasluženo stigli do tri boda, a golove su nakon poklona obrane Modrih zabili Michail Antonio (21) i Declan Rice (50).Posebno je upečatljiv bio drugi gol. Šutalo je u suparničkoj polovici pogrešno dodao, lopta je došla do Ricea, koji je pobjegao Petkoviću i zabio kroz noge Livakoviću za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRENER ČEKIĆARA /

Moyes govorio o Vlašiću, a nahvalio i Dinamo: 'Kad su to napravili, nikako nam nije odgovaralo...'

Image
TRENER ČEKIĆARA /

Moyes govorio o Vlašiću, a nahvalio i Dinamo: 'Kad su to napravili, nikako nam nije odgovaralo...'

"Ovo je fantastično, nevjerojatan je osjećaj pobijediti u Europi. Lani smo puno radili kako bi bili ovdje i nismo željeli razočarati naše navijače. Znali smo da nas čeka teška utakmica. Ova tri boda osvojili smo za sebe, ali i za navijače koji su putovali do Zagreba. Bili su sjajni", kazao je Rice nakon utakmice.

Kontrolirali utakmicu

"Osjetili smo da kontroliramo utakmicu. U prvom su dijelu bili iza lopte te smo morali osigurati njezin protok. Mich je sjajno iskoristio pogrešku i odlično zabio. U drugom poluvremenu pročitao sam jedno dodavanja i iskoristio njihovu novu pogrešku. Dvije pogreške i oni su kažnjeni, a mi smo napustili travnjak jako sretni", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo koliko je važno pobijediti u ovakvim utakmicama. Na otvaranju natjecanja. Znali smo da će biti teško večeras se pojaviti ovdje. Želimo što prije osigurati drugi krug. Idući je na redu bečki Rapid, ali prije toga Manchester united, tako a je sada fokus na tome, a onda na Europi", kazao je.

Progovorio je i o spektakularnom golu koji je dao. Presjekao je loptu na svojoj polovici te se sjurio prema golu i na koncu je Livakoviću kroz noge poslao uz mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je dio moje igra. Jako dugo govorim o tome. Znam da to mogu napraviti i znam da to imam u sebi. Pročitao sam dodavanje, oslobodio se čuvara i samo sam nastavio s ciljem da me ne stigne. Kad sam došao do gola mislio sam odigrati Michu, ali sam se predomislio i tukao, a lopta je sretno ušla u gol", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo