REAKCIJA DAVIDA MOYESA / Trener West Hama detektirao razloge poraza od Dinama

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Momčad mu je bila sastavljena većinom od mladih igrača

10.12.2021.
8:32
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U susretu posljednjeg, 6. kola H skupine Europske lige Dinamo je na gostovanju u Londonu pobijedio West Ham s 1-0 osiguravši drugo mjesto u skupini koje vodi u play-off Europske lige. Pogodak odluke zabio je Mislav Oršić u četvrtoj minuti.

Image
MODRI IH IZNENADILI /

Engleski mediji s Dinamom su opet proživjeli traume: Naklonili su se Oršićevom sjajnom pogotku

Image
MODRI IH IZNENADILI /

Engleski mediji s Dinamom su opet proživjeli traume: Naklonili su se Oršićevom sjajnom pogotku

Trener West Hama David Moyes gurnuo je u vatru mlade igrače što je dodatno olakšalo posao Modrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su dobro odigrali i dobro su reagirali nakon što su rano primili pogodak. Odigrali su dobro cijelu utakmicu osim tog trenutka. Bila je to teška utakmica za njih. Vidjelo se da nemaju iskustva, ali na nekima od njih vidjelo se i da mogu biti prvotimci", kazao je Škot.

Nisu iskoristili prilike

"Je li me Dinamo iznenadio? Bio sam svjestan njihova rezultata za vikend i da će doći ovdje jako motivirani. Dobro su otvorili utakmicu, ali kako je ona odmicala mi smo imali sve više prilika, možda ne dovoljno kako bi napravili razliku, ali imali smo najbolje prilike u drugom poluvremenu i lako smo mogli izjednačiti", poručio je pa se osvrnuo na Nikolu Vlašića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako je utakmica odmicala bio je sve bolji. Teška je ovo bila utakmica za starije igrače jer kad imate mladog napadača na terenu nemate osjećaj da ćete iskoristiti prilike. Zasluge za to idu i Dinamu", poručio je Moyes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham kao pobjednik skupine ide direktno u osminu finala EL, Dinamo će igrati u play-offu Europske lige s jednim od trećeplasiranih klubova iz Lige prvaka, dok Rapid seli u play-off Konferencijske lige.

Ždrijeb je 13. prosinca u Nyonu s početkom u 13 sati, a "Modrima" prijete RB Leipzig, Porto, Borussia Dortmund, Šerif, Barcelona, Atalanta, Sevilla i Zenit Saint Petersburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice play-offa su 17. veljače, a uzvrati su sedam dana kasnije.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo