SREBRNI VATRENI /

Danijel Subašić za RTL se prisjetio svoje velike večeri i otkrio tajnu zadarskih golmana

Image

Vratar Hajduka i srebrni Vatreni za RTL ispričao je kako je izgledao trening prije utakmice s Danskom

6.12.2022.
22:35
VOYO logo

Dominik Livaković obranio je tri penala u raspucavanju osmine finala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Japana. Hrvatski golman zaustavio je Takumija Minamina, Kaorua Mitomu i Mayu Yoshidu te postao treći golman u povijesti svjetskih prvenstava koji je u raspucavanju upisao tri obrane. Hrvatska se tako plasirala u četvrtfinale.

Prije Livakovića to su učinili Portugalac Ricardo 2006. i Danijel Subašić 2018. godine. Subašić i Livaković obojica dolaze iz Zadra pa je Subašić za RTL odgovorio na pitanje koja je tajna uspjeha zadarskih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pa ne znam šta je u zraku, možda smo previše flegmatični. Dogodi se tako da si u svetom dresu, da imaš šansu da braniš za hrvatsku reprezentaciju i dogodi ti se da dođeš na takvo natjecanje i da ti se vratisav onaj tvoj trud kroz godine i dogodi ti se na velikom natjecanju gdje svi to vide.'

Subašić se prisjetio i kako je izgledala osmina finala prije četiri godine kada je on bio junak utakmice s Danskom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pa sjećam se da sam dan prije Danske na treningu obranio dosta penala i onda sam si prije penala rekao "ajde daj obrani bar jedan", da ne bi bilo da sam trening golman i onda sam obranio tri i prošli smo u četvrtfinale."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo