'POZNAT SI PO TRI STVARI' / Legendarni Vatreni na društvenim mrežama dao do znanja da završava karijeru: 'Hvala i doviđenja'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Subašića se smatra dobrim duhom svlačionice i velikim motivatorom koji je za vrijeme koje je proveo u Splitu trebao svoje višegodišnje iskustvo prenijeti na mlađe naraštaje

27.5.2023.
8:33
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kada se Danijel Subašić u rujnu 2021. vratio u Hajduk nakon što je godinu dana proveo bez kluba, vjerojatno nije ni mogao ni zamisliti da će u iduće dvije sezone osvojiti dva trofeja s Hajdukom, stoga ne mora čuditi da je bio posebno emotivan nakon kraja finala u Rijeci.

Image
HAJDUK - ŠIBENIK 2:0 /

Kup je Hajdukov! Bijeli nakon 18 godina napravili povijesni uspjeh, Livaja stavio točku na i

Image
HAJDUK - ŠIBENIK 2:0 /

Kup je Hajdukov! Bijeli nakon 18 godina napravili povijesni uspjeh, Livaja stavio točku na i

Upravo je jednom od junaka zaslužnih za najveći uspjeh u povijesti Vatrenih u Rusiji 2018. kapetan Hajduka Marko Livaja prvom dao 'Rabuzinovo sunce' nakon što ga je on podigao. Popularni Suba je bio vidno potresen kada je Torcida počela skandirati ime Hrvoja Ćustića, njegovog velikog prijatelja i suigrača koji je preminuo igrajući za Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji prvi vratar reprezentacije trebao bi se u nedjelju s 39 godina protiv Šibenika oprostiti od profesionalnog igranja nogometa, a povodom toga Dario Melnjak je napisao "Suba ostani" uz par slika s vratarom, dok je Danijel odgovorio: "Poznat si po tri stvari u Hajduku. Potpisao si isti dan kad i ja, riješio kup 2022., riješio kup 2023., hvala i doviđenja!"

Vrhunac u Rusiji

Iako je svoj posljednji nastup za Hajduk upisao prije više od godinu dana u 3-1 porazu od Rijeke na Poljudu, Subašića se smatra dobrim duhom svlačionice i velikim motivatorom koji je za vrijeme koje je proveo u Splitu trebao svoje višegodišnje iskustvo prenijeti na mlađe naraštaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Danijel Subašić i Dario Melnjak predstavljeni u četvrtak 23. rujna 2021. u Splitu kao velika pojačanja Hajduka

Osim osvojenog srebra u Rusiji, iz Subašićeve karijere svakako treba izdvojiti nagradu za najboljeg vratara francuske lige u sezoni 2016./2017, kada je s Monacom bio prvak.

FNC 11 - borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo