POHOD NA TROFEJ / Danijel Pranjić za RTL: 'Na papiru smo glavni favoriti za osvajanje Lige nacija'

Image

Naš Boris Jovičić kratko je porazgovarao s Danijelom Pranjićem o dvoboju Hrvatske i Nizozemske u polufinalu Lige nacija.

25.1.2023.
19:04
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija je danas saznala svog protivnika na Final Fouru Lige nacija te će 14. siječnja u polufinalu igrati protiv reprezentacije Nizozemske.

Image
EKSKLUZIVNO /

Gvardiol za RTL o snimci s cigaretom i dočeku: 'Osvojit ćemo Ligu nacija i ponoviti sve'

Image
EKSKLUZIVNO /

Gvardiol za RTL o snimci s cigaretom i dočeku: 'Osvojit ćemo Ligu nacija i ponoviti sve'

Povodom toga, naš Boris Jovičić kratko je porazgovarao s Danijelom Pranjićem o ovom dvoboju. Pranjić je bivši hrvatski reprezentativac koji je dio karijere proveo u Nizozemskoj igrajući za Hereenveen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijep stadion čeka Hrvatsku i vjerojatno će biti pun. Čeka nas jedna dobra Nizozemska koja je igrala dobar nogomet na ovom zadnjem Svjetskom prvenstvu i ispala isto kao i mi od Argentine - imamo nešto zajedničko. Namučili smo i mi Argentinu, ali i oni.

Bit će to zanimljiva utakmica dvaju reprezentacija koje su poražene od Argentine, odnosno svjetskih prvaka i sigurno da bi pobjeda protiv Nizozemske i plasman u finale Lige nacija bila utješna nagrada za sve nas. To bi bio jedan veliki trofej, ali uvijek moramo ići korak po korak", rekao je Pranjić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nizozemska igra pred svojom publikom, sigurno da će biti jako motivirani. Znamo da igraju napadački nogomet kojeg gaje godinama. Nema tu puno nepoznanica - oni znaju nas, a mi znamo njih. Vidjet ćemo tko će u tom trenutku biti bolji, ima još dosta vremena iako će i to brzo doći.

Vidjet ćemo odgovaraju li nam ili ne kad izađemo na teren. Ako se dobro pripremimo možemo igrati protiv svakog, imamo dobru reprezentaciju i dobre igrače. Ne treba se bojati, treba se najbolje pripremiti, moramo ih analizirati, no naravno i uzdati u sebe", kaže Pranjić, a cijeli razgovor možete poslušati u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo